- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz
Alpachino #9389 üzenetére
El sem olvastam mit írtál, már rég leszáltam rólad ha olvasnál is egy kicsit. Hozzászólásszám nem érdekel, írt valaki más, arra reagáltam.
Érdekes hangvételben írsz, ez is egyéni probéma. Sajnállak!LOL
Hamár elolvastam, a végére a válasz!
Nem azért írok a forumra mert építő válaszokat akarok adni arra vannak a tesztek, jah és a tulajok. Amilyen alaplapom videokarim volt/van, oda írtam, érdeklődtem, de a tesztereket nem ócsároltam mint te. 1141 nap alatt többet olvastam és voltam itt mint te valaha. Építő jellegű válaszokat adjon olyan akinek van kellő háttere is, ne olyan aki csak azt hiszi!Mindenkitől bocsi az offért de a kolléga értelmes magyar hozzászólása ezt kívánta, nem ocsároltam így ő megtette, jellemzi ennyi!
Mindenkinek jó éjt.
Jah 8600gt-hez köszi a tippet! (nem neked)
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged