Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Lassan összeáll egy konfig amit elkezdtem összerakni. Viszont a VGA kapcsán még mindig döntésképtelen vagyok, holott már nem először kerül elő nálam ez a kérdés.
A választék a GTX 760-ak maximum 2Gb-s modelljei közül lehetőleg a legjobb, vagy egy HD 7950 3Gb abból is inkább VAPOR-X vagy valami hasonló érdekelne. Végül ott a GTX 670, de abból is maximum 2GB-s modell játszik főleg ha találok jó áron.
A Battlefield 4 esetén már bejelentették hivatalosan is, hogy jobban fog futni ATI kártyákon, hála annak, hogy az AMD beletenyerelt a jóba. Ezek után nem kérdés nálam, hogy a többi cég is hajlani fog ebbe az irányba, ha egy olyan óriás mint az EA beállt a sorba.
Kérdés, hogy megéri e ezek után az én esetemben mást választani a 7950-et leszámítva. Másik, hogy a három kártyatípus közül ti melyiket javasolnátok leginkább. Van e valami márka ami kiemelkedik a többi közül, ilyenek. Gondolom a téma volt már tárgyalva párszor csak én lemaradtam róla.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
Szerintetek mi éri meg jobban most, hogy az amd cuccokra fogják optimalizálni a játékokat? Lesz ennek komolyabb hatása a jövőre nézve? Vásárlás előtt állok ezért vagyok rá kíváncsi.
GTX 670 xy 2Gb
GTX 760 xy 2Gb
HD 7950 xy 3Gb[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz TechN7ne #28740 üzenetére
Azért most jönnek az új konzolok amik magukkal hozhatják ténylegesen az amd-re való optimalizálást. Lásd Battlefield 4. Ezért vagyok nagyon elgondolkozva. Az Nvidia jobban tetszik, de nem szeretnék ezért szívni.
-
egyedülülő
őstag
But if you’re on AMD hardware, expect a bit of extra performance, especially if you have an AMD graphics card.
While the game will run just fine on Nvidia based graphics cards, those running AMD cards might see a slight advantage
[ Szerkesztve ]
-
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Anyám gépébe lakott eddig egy hd 6770 2GB vga ami beadta az unalmast. Keresni szeretnék neki valamit, de a keret amit erre költene max az 20-25k. Melyik az a kártya ami ugyanazt hozza, esetleg jobb és az áron belül van? Zöld vagy piros mindegy.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
egyedülülő
őstag
válasz Gainka #53885 üzenetére
Nekem nincs bajom a használt kártyákkal, de anyámnak annál inkább. Neki a használt egyenlő a működésképtelenséggel. REméltem, hogy elrepült az idő a 6770 felett annyira, hogy talál hasonló kalibert, újat már ennyiért.
-
egyedülülő
őstag
Volt már rá példa, hogy nem garanciázták a cuccot, mert kinai, nem hivatalos forrásból szerezték be, azaz a gyárból elcsaklizott vga-k voltak. Azért olyan jók az áraik sokszor, a drágább cuccoknál, mert a forrásaik nem mindig legálisak.
Mástól hallottam az infót, azt hozzáteszem.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy sima 2070-ről melyik az a vga amivel érdemi előrelépést lehet tapasztalni? Nézegettem a 2070 Super, 5700xt, illetve a sima 2080-as karikat. Esetleg egy használt 1080 ti habár azokból már nincs garis ami kizáró ok.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz h1ght3chzor #136946 üzenetére
Egyelőre az nvidia azt javasolta mindenkinek, hogy emeljenek árat a jelenlegi 20xx széria esetében. Így a 30xx széria még drágább lehet legalább.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz Pkc83 #136949 üzenetére
Nem kell sokat keresgélni a neten, hogy tucat videót találj, tucatnyi játékkal, 6700k+1080ti párosítás kapcsán. Meg lehet nézni, hogy bizony kifacsarja a 1080ti-ből amit kell. Gpu usage általában 95-100% között ingázik.
Nem akarok én semmit reklámozni, jobb az új proci, de öntsünk azért tiszta vizet a pohárba."Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz kolopele #136953 üzenetére
Ezt értem. Nekem egy sima 2070 van a gépben jelenleg és bizony kimaxolja a kártyát. Itt a fórumon is ezer ember mond, ezer dolgot, hogy mi meddig jó. Mint mondtam még lehet nézni pár videót arról amit fentebb mondtam, ha kell elküldöm privátban, hogy lásd, nem a mundért akarom csak védeni. Egy 1080ti-t egy 6700k ki tud hajtani és nem 60-70 fps-el. Inkább 90-100.
[ Szerkesztve ]
-
-
egyedülülő
őstag
válasz TheNewDawn #137003 üzenetére
Nekem is megvan a Gta V és multiban, minden csutkára rakva se nagyon volt fps anomália, még nagy hirigek közepette sem, pedig az csak egy 6700k. Egy 3600 nak simán bírnia kellene.
-
egyedülülő
őstag
válasz TheNewDawn #137010 üzenetére
Magam is így gondolom.
-
egyedülülő
őstag
válasz TheNewDawn #137018 üzenetére
Néztem a lapját és a ram is megfelelőnek tűnik.
-
egyedülülő
őstag
válasz TheNewDawn #137107 üzenetére
Sorolj fel akkor pár ilyen játékot, ami akkora durranás, akár privátban is, hogy ne legyen off. Nagyon gyér a felhozatal, főleg PC-n.
-
egyedülülő
őstag
válasz bulikavagyok #137126 üzenetére
Szerintem drágább lesz jóval a következő széria. A jelek erre mutatnak legalábbis.
-
egyedülülő
őstag
válasz bulikavagyok #137131 üzenetére
Ne felejtsd el beleszámolni az itthoni sarcokat.
-
egyedülülő
őstag
-
egyedülülő
őstag
válasz koko52 #137211 üzenetére
Én is azt láttam, hogy az AMD mindig feljön driverben, igaz addigra már a kutyát sem érdekli a médiában, így nincs nagy hírverés körülötte. Anno a 290 is mekkora sláger volt emiatt amd-s körökben. Sokáig is húzta úgy emlékszem.
-
egyedülülő
őstag
válasz Mcray #137234 üzenetére
Mikkel játszol, milyen beállítások mellett? Azért a 144Hz komolyabb grafikájú játékokban, kompromisszumok nélkül nem lesz meg szerintem egy 1660S társaságában.
Most látom, hogy Cyberpunk. Szerintem azt felejtsd el.[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz Mcray #137238 üzenetére
Azért a cyberpunk pont az a játék ami fog kérni rendesen. Open world és nem öt fát, meg hat követ kell majd a képre rakni. Támogatja a Ray tracing et, szerencsére a DLSS 2.0-t ami viszont jó. Szerintem még ha fix 60 fps-t is szeretnél majd akkor is le kell húzni a grafikából, effektekből rendesen.
Ha belepofázhatok azt mondanám, hogy 2060 alatt ne gondolkozz ha a cyberpunk-ot élvezni is szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
-
egyedülülő
őstag
válasz Mcray #137246 üzenetére
A Game Boy a maga idejében iszonyat menő volt. Tudom mert én is kaptam gyerekként amikor bejött Magyarországra. Hiába volt színes a Game Gear, a Game Boy volt a tuti.
Mindegy mit veszel csak leld örömed benne."Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz kolopele #137260 üzenetére
Neeeem. Minden mániámat teljes mellszélességgel támogatták, legyen az matchbox, Masters, G.I.Joe, M.A.S.K,Dino Riders, és még sorolhatnám. Ugyanez volt a számítógép, konzol témában, de minden másban is. Bele sem merek gondolni mennyi pénzt költöttek rám.
-
-
egyedülülő
őstag
válasz kolopele #137268 üzenetére
Harmincon túl és három gyerek van szóval benne vagyok nyakig. A dolgot pedig pontosan így látom magam is, ahogy te. Szerencsére a legidősebb is még csak kilenc, szóval még kicsik mondhatni.
-
egyedülülő
őstag
válasz Hegyirabló #137455 üzenetére
Sajnos ez pont egy melegebb kuckó.
Itt vannak a gpu-s számok.
Csak azzal, hogy levették az előlapi rácsot már nyertek pár fokot.[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz Hegyirabló #137464 üzenetére
12 hírdetés lehet az aprón egyszerre, szóval belefér.
-
egyedülülő
őstag
Szia!
Azt jól értem, hogy 4k-ban szerettél volna játszani a 1060-al? 150 000 forintért a "legerősebb" amit vehetsz az az 5700XT, de lehetnek driveres meg egyéb gondok. Zöld oldalon ezen pénzért max sima 2070 jöhet szóba Gyengébb mint az 5700xt, de berakod és megy gond nélkül.
-
egyedülülő
őstag
válasz prod10 #137623 üzenetére
Mondanám, hogy mutatkozz be új barátodnak, 2080ti-nek, de egyfelől az túlmutat a keretedeb, másfelől, ha nem sürgős, érdemes kivárni kicsit, mivel nemsokára jön az új generáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest