Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Az RX 570 és az RX 560 teljesítménye és ára között lehet kapni valamit? Vagy csak én nem találok?
Elég nagy az ugrás 33k+ és 83k+ Ft között... Kiváltképp +50% teljesítményért.
-
mzso
veterán
(#101798) 4264adam + (#101799) Raymond
Kösz a válaszokat Akkor AMD nem is játszik ebben (35-70k) az ársávban? Lehangoló...
Egyébként várható új gpu AMD vagy NVIDIA részről a következó ~fél évben ami esetleg lenyomhatná az árakat?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Nekem multimédia/madVR centrikusan kéne videókártya UHD felbontásra. A játék másodlagos, ritkán játszom. És majd futnak úgy ahogy futnak.
Nem akarok mindenáron Jinc/NGU meg egyéb morbid teljesítményigényű skálázást használni, jó nekem a Lánczos softcubic is (lehetőleg anti-ringing-gel). Esetlég némi lumasharpen beleférhetne, bár nem tudom, hogy UHD-nál érezném-e szükségét. A HDR-t bírnia kéne mert a TV ami most van nem tudja.Kb mi az ami minimum elég lenne?
Mi az ami ajánlott?
Érdemes használtat nézni valahol? (ez esetben valami használt/outlet webshop szimpatikusabb lenne mint egyénekkel (akik átalában át akarnak kúrni) kínlódni apróhirdetések alapján. Miért is nincs egy magyar e-bay jellegű oldal ahol korrekt keretek közt lehetne használt dolgokat venni... )Nekem az a benyomásom a hivatalos madVR topicban, hogy az Nvidiát preferálják, mert hogy az AMD driverek bugosabbak. Van ennek alapja. Egyébként tiszta teljesítményben van amelyik gyártó jobb ár/érték arányban?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz RetepNyaraB #133646 üzenetére
És 1060-asból milyet kéne venni? Újat? Használtat? Mennyi rammal?
A gpu benchmark oldalon fura mód van GTX 1060 10000+-os eredménnyel is meg 6400-assal is, ami épp több mint a fele.
AMD-t akkor semmikép ne vegyek? (CUDA-t már rég nem láttam emlegetve madVR kapcsán, emlékeim szerint expliciten csak a HW-es deinterlace-elésre lett használva)"-A HDR-t nem tudom, sajna nem olyan a kijelzőm."
Hát pont ez az. A madVR elvileg pont megcsinálja a "tone mappinget" vagy minek hívják, és akkor lesz HDR képed HDR tévé nélkül.
"A hardverapro nem rossz felület, én jobban szeretem, mint a vaterát, vagy a jófogást."
Mivel egyiken sem lehet vásárlást lebonyolítani, így kb az összes ugyanaz. Pedig pont ez lehetne az előnye egy weboldalnak. Lehetőleg Paypal-lel vagy egyéb fizetésvédelemmel egybekötve. De magyarországra még nem ért el a kilencvenes évek.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz RetepNyaraB #133649 üzenetére
"tehát ügyeskedésről van szó, akárhogy csomagolja."
A HDR eleve az. A panelek nem lettek több bitesek, úgyhogy ugyanaz szoftverben is elvégezhető amit a TV-k csinálnak.
-
mzso
veterán
Helló!
HDMI 2.0 az melyik Radeon/Geforce szériktól kezdve van a kártyákban?
-
mzso
veterán
Helló!
Egy 3 gigás gtx 1060-nal járnék jobban, vagy egy 6GB-os RX 580-nal? -
mzso
veterán
válasz Pécsi gyerek #133909 üzenetére
Kösz. A 185W TDP a 120 ellenében mennyire szívás?
-
mzso
veterán
válasz Meggyi001 #133911 üzenetére
Engem inkább a zaj/hűtés része érdekel. Utálom a zajt, főleg a folyamatos porszívóhangot.
Amúgy engem leginkább a multimédia része érint madVR-rel. Mostani GTS450 még az UHD felbontást sem tudja.
Amúgy az hol nyilvánul meg hogy az RX580 gyorsabb mint a GTS 1060. A passmark értékek nem támasztják alá. (bár azt nem tudom, hogy az mire nézve jelzésértékű.)
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz kolopele #133956 üzenetére
Helló!
Az ajánlott Tesseract esetén mennyire gáza csavar nélküli szerelhetőség? Nekem csak negatív tapasztalatom van ilyennel a foxconn házam révén. Hiányzó keretek, csak valami hengeres fejű csavarral lehet berakni 3,5-eset, amiből két szettet adtak a 4 helyett...
Nézegettem egy kompaktabb Kolink KLA-002-t is kompaktabb méretben. Nem tudom mennyire gáz ittbaz oldalfali 2,5 collos hely. Vagy a PCI előtti 3. 3,5-es a ház alján.
-
mzso
veterán
Helló!
Ha be tudnék szerezni egy olcsó RX470-et vagy 480-at azzal mennyire járnék jól/rosszul?
(elsősorban multimédia érdekel UHD-n, nem a játék)
Vagy fordítva nézve, mennyiért éri még meg?[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz Lorden #134277 üzenetére
Hát a google felddobott egy nem túl bizalomgerjesztő topicot: https://www.reddit.com/r/Amd/comments/4y79c7/xfx_radeon_480_noisy/
Meg jó pár egyéb találatot látok 480 noise-ra keresve.Hát a madVR megeszik bármilyen kártyát ha úgy van beállítva. Úgyhogy a ventillátor valószínűleg pörögne folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Ha beszerzek egy SAPPHIRE Radeon RX 480 NITRO+ kártyát azt különösebb probléma nélkül le lehet szabályozni, hogy ne zabálja az áramot?
Erre elég extrém fogyasztást látok, viszont más nem OC-s RX480-asokra azt irogatják, hogy hűvös, meg nem melegszik. -
mzso
veterán
válasz Pécsi gyerek #134664 üzenetére
Teljesítmény vesztés nélkül lehet jelentősebben is faragni a fogyasztásból?
-
mzso
veterán
válasz Pécsi gyerek #134676 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de hogy méred a tényleges fogyasztást?
-
mzso
veterán
Helló!
Az RX580 az érdemben gyorsabb mint a 480, vagy csak annyival amennyivel többet zabál?
Ha letuningolom, hogy ne fogyasszon többet legalább nem lesz lassabb? -
mzso
veterán
Mi tett be már megint a videókártya áraknak?
Kb mikor lehet majd videokártya vásárláson elgondolkodni?
Tavaly 38 ezerért vettem outlet 4 gigás RX580-at. Ilyen kategóriájú kártyát vajon mikor fogok tudni venni hasonló áron?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Milyen routert?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Bestbuy játékok
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest