Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Euromail
aktív tag
válasz Schweini #95536 üzenetére
hát gtx 960-at biztos hogy ne
Szerintem ne spórolj mert rosszul jársz pont az a +pénz kellene hogy jó ár/érték arányt fogj ki
1050ti nagyon nem az én is gondolkodtam rajta de a tesztekben kiderült gyenge már most és nem olcsóegy rx 470-en legalább szerintem is
de egy 480 4GB is megérné ezek a legolcsóbbak esetleg 970 de az meg régi máraprón van bőven minden garival
[ Szerkesztve ]
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
Euromail
aktív tag
válasz Schweini #95540 üzenetére
Hát az egy felső kategóriás kártya volt. Nem tudom milyen tapasztalatok vannak vele, de az ilyen kimaxoltak általában nagy hőfokon vannak 75-80,
és kiszárad a paszta bennük szóval, ha régóta hajtják meg még tuningolták is veszélyes választás.[ Szerkesztve ]
Intel i7-4770, MSI GTX 1060 GAMING X 3G, Chieftec A80 750w, Coolermaster Hyper 212+ 76.8 CFM! LG 24" 1920x1200
-
athomi
veterán
válasz Schweini #95544 üzenetére
Az igényeidhez is közelebb áll az RX470.
-
Diosbejgli
tag
válasz Schweini #98317 üzenetére
Én is ennyiért tettem fel csak az MSI féle 9Gbps-t és már másnap reggel jegelni kellett. Nem érdemes sokat gondolkozni rajta, mert tényleg jó áron van. Ami viszont nem utolsó, hogy bitang jó kártyák, jó hűtéssel.
Retro PC: Asus P5Q * Intel xeon E5450 * Corsair VX450 * Kingston 2x2Gb DDR2, Nanya 2x2Gb DDR2 * Asus Silent Square Pro * Gigabyte GTX 1050 2Gb * ADATA SP920 256Gb
-
kolopele
nagyúr
válasz Schweini #98541 üzenetére
Én biztos nem vennék 3GB - os kártyát FHD - ra (bármennyire is szeretik azt hangoztatni hogy elég), ha nem lenne keretem nagyobb kártyát venni inkább megvenném a 980 - at, tesztekben is hozza a nagyobbik 1060 szintjét. Ha találnál legalább még egy év garos 980 - at azt vedd meg vagy gyűjts még egy 6GB - os 1060 - ra, az lenne a legjobb mondjuk. A kisebbik 1060 nem csak vram terén kisebb.
-
-
Diosbejgli
tag
válasz Schweini #98551 üzenetére
Aprón van egy pár darab 1060-as garanciával.
pl:
http://hardverapro.hu/apro/zotac_geforce_gtx_1060_amp_edition_6gb_gddr5_192bit_pcie
90.000 jó magyar forint.LeC-nél pedig MSI gaming X van igaz az 110.000ft de 3 év garancia van mellé.
Illetve Kolopelénél ami van az megérné.
[ Szerkesztve ]
Retro PC: Asus P5Q * Intel xeon E5450 * Corsair VX450 * Kingston 2x2Gb DDR2, Nanya 2x2Gb DDR2 * Asus Silent Square Pro * Gigabyte GTX 1050 2Gb * ADATA SP920 256Gb
-
távcsőves
senior tag
válasz Schweini #98770 üzenetére
Igen, 1050TI esetében (mert olcsóbb vga) soknak tűnik a Gaming Twinfrozer hűtésének felára arányaiban. (mondjuk kicsit más a pcb is, de ez ennél a kártyánál pont nem oszt/szoroz) Viszont tény, ez a hűtés egy álom. Ezt fizeted meg, ha megteheted és tényleg hosszabb ideig megtartanád a kártyát, megéri egy bizonyos árig. ( 65ezret én sem adnék érte. 60at már igen, ha a legegyszerűbb kivitelűek 50ért vannak.). Igaza van Kolopelének.
@Sir81: már komplett bányászrig is volt/van fent aprón, kezdenek kiszállni, vagy hardvert váltani.
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
-
kolopele
nagyúr
válasz Schweini #98796 üzenetére
Én nem a cicergésről beszélek, azt kismillió dolog okozhatja, nem csak a kártya. A venti kerregés az teljesen más, azt ki kell cserélniük.
Alpachino: Elég komoly tapasztalataim vannak műszaki dolgok terén, ezért merem ajánlani amiket ajánlok, amelyeket persze nem muszáj elfogadni.
Pécsi gyerek: Engem csak a jó szándék vezérel, ezért akarom azt ajánlani aminek a legkisebb az esélye a meghibásodásra, gyári selejtre, stb. Az árakat valóban ritkán veszem ilyenkor figyelembe, a minőségnek általában ára van. Azt meg leírtam már korábban, hogy ez a kártya nem igényel egy 1080 szintű hűtést, csak legyen megbízható. A Giga nem az, és nem csak a venti miatt.[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Schweini #98796 üzenetére
Online vásárlás esetén 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. ~20% felárat pedig továbbra sem ér meg az, hogy elkerülj egy olyan problémát, ami a Gigabyte GTX1050 / GTX1050Ti-ket nem is érinti.
Mondjuk az is megér egy misét, hogy ez a magas felár az MSI Gaming-nél csak a GTX1050Ti esetében van meg, a GTX1050-nél nincs. Dollárban nézve a kártyák árát egyébként a 2. eset a normális.
A kártya topikjában meg az egyetlen ventiproblémás GTX1050Ti-ről az MSI Gamingnél olvastam, az egyik venti állt, a másik meg 100%-on pörgött. Na bumm.
Ennek ellenére az egyik legjobb GTX1050Ti az MSI Gaming, csak nem annyiért amennyiért kinézted.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Schweini #109131 üzenetére
Azok is meg fognak jelenni de először a 1080-as aztán majd csordogál a többi de odébb van az még a legnagyobb baj ezzel a vidikari piaccal hogy ez is olyan kb. mint a LAKÁS piac:
- van olyan időszak amikor venni érdemes (pl. 2008-as válság után) vagy amikor érdemes eladni (már úgy 2 éve talán 3)
- ha eladja az ember a lakását AKKOR VALAHOL LAKNI kell tehát AZONNAL vennie is kell egyetEz a baj a vidikarikkal is:
- hiába van egy olyan időszak amikor jó lenne venni ha nincs rá pénzed (és a meglévő karid is keveset ér)
- hiába van olyan időszak amikor jó lenne eladni és venni egy újabbat ha az is jóval többe kerülÉS egy igazi játékos nem lehet VGA nélkül (mivel a játék egy függőség) Most néztem az MSI GTX 1060 6GB-os árgrafikonját: ez év január-februárban érte meg eladni a használt kártyákat mert annyira magas volt a bolti ára hogy használtan is megkaptad azt az árat amit te újonnan kiadtál érte és (csak tipp) de a 11xx széria megjelenésekor pedig érdemes lesz újat venni. DE ugye addig mivel játszik az ember?? Persze ha jó neki az IGP, vagy van a családban PS Xbox stb. akkor TALÁN ki lehet húzni.
+1 #109143) bobalazs annyival kiegészíteném, hogy ez 1 de talán 2 éven belül sem várható hiszen most valamennyire bővülni fog a memória gyártás - samsung is épít(ett) valami gyárat - de ezzel párhuzamosan is elszálltak az igények MÁR MINDENBEN memórai van/kell Most olvastam hogy van teló 16GB RAM-mal NYAMVADT TELEFON!!
Nekem egy GTX 970-em van pont most múlt 3 éves nemrég de FHD-ra 60Hz-en és nem vagyok ULTRA függő és ha bírja akkor LEGALÁBB 2 évig még ez lesz, akkor körül megjelenik a PS5 és lehet átállok.
[ Szerkesztve ]
-
zed juron
aktív tag
válasz Schweini #109350 üzenetére
Akkor az apróhirdetés, a benne foglaltak, meg az hogy egyáltalán hogy használtan veszünk -e bármit leírt kondíciókkal értelmetlenné válik.
Igenis fontos, sőt polgári jogi és/vagy büntetőjogi kérdés az, hogy ha árulsz valamit és az nem azokkal a kondíciókkal rendelkezik mint amit hirdet róla a hirdető.
Ezt szentesíteni azzal, hogy ez nem érdekes meglehetősen furcsa hozzáállás. Mint az autókban a kilométeróra állítás/csalás. Vagy ott se fontos hogy 20.000 -et futott rallipályán vagy 100.000-et nyugdíjasbácsinál?
Dehogynem: ebben a kérdéskörben még a büntetőjog is szabályozza.
Ugyanígy a videokártyáknál is. Egyrészt garanciális kérdés hogy bányászatra használták -e. Mondd azt garanciaérvényesítés során hogy "bányásztam vele és úgy halt meg a kártya"! Igazán kíváncsi vagyok JOGOSAN tagadják -e meg a garanciaérvényesítést. Megkérdeztem pár Dohány utcai kereskedőt: JOGOSAN.
Másrészt ez az emberi tisztesség és a jóhiszemű eljárás kérdése. Legalábbis remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- Óra topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Napelem
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest