Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
válasz martdavid #77018 üzenetére
Megéri. Előbb még 10k különbségen háborogtál, ez attól lényegesen olcsóbb. Lényegesen jobb hűtésű és minőségű (gondolom és a tesztek, vélemények alapján is ez jött le nekem. A magamét azt látom, megtapogatom és összességében is minőségi darab érzetét kelti.). Amit pl linkeltem is kétventis. Kettő általában jobb, mint egy (Mini kártyák esetében ez nem igaz)
(#77023) takacsbotond - Semennyire. Nagyméretű nyákra épülő kártyáknál ad egy merevséget a kártyáknak, meg esetleg a "látványon" dob kicsit, már ami a kártyát illeti, mint látványelem a házban.
[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
válasz martdavid #77126 üzenetére
emag - romániai székhelyű cég, garanciáztatás szinte lehetetlen, support az mintha nem is lenne.
A 950 tuningolva hozhatja a 960 alap órajeleit, ha bírja a tuningot (közel maxra). Recept nincs, mert minden kártyát más és más értékre lehet húzni, stabil és problémamentes működésig. Felhasznált alapanyagok és szerencse függvénye. Nekem a 960 órajeleire már produkált hibát a megjelenítésben a 950-em. De húzható )
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest