Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sunpower

tag

válasz zichie #10085 üzenetére

Valóban, nálam az értékek: SR-6875; QAM-256.
    Az ügyfélszolg.-os ember azt mondta, hogy a tábla amit átküld az nem mostani, de gondolom az alapfrekvenciák nem változnak.

A linkekről letöltöttem a fájlokat amiket készítettél, köszönöm!
    Lehet hogy nem adott meg minden frekit a szolgáltató, de ahogy elnézem kisebb-nagyobb kihagyásokkal ezek 8MHz-es lépésenként vannak.
    Max. kipróbálja az ember mindet, onnan meg már tudni fogja, gondolom én. De valószínűleg ez elég babra munka.

Most már csak a tuner kérdés van, hogy melyiket.
    Jó lenne USB tuner, meg kártyahelyes(CI), de nem tudom hogy érdemes-e azért plusz pénzt költeni, hiszen nekem nem kell, de ki tudja, esetleg a későbbiekben mi lesz.
    Igazából ahogy sejtem, itt nem is annyira a hardver a domináns szempont, hanem sokkal inkább a szoftver.

Ezért lennék kíváncsi nagyon az Avermedia AVer3D Quadro HD-re (bár nem USB), mert évek óta Avermedia-t használok USB-n, analógon és nagyon jó a szoftver valamint a hardver is bírja.
    Érdekelne nagyon a szoftver DVB-C-s beállító része, hogy mennyire kezelhető.

Érdekelne még Technisat tapasztalat valakitől, mert nem nagyon emlékszem hogy olvastam volna ilyet, persze DVB-C kategóriából!

Vagy esetleg egy olyan kérdés, hogy ki milyen DVB-C-s tunert használ és mik vele a tapasztalatok? Hardver-szoftver. Olyan aki még nem írta még le feljebb a fórumban.

Köszi mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák