Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnYBoVs
csendes tag
Hello Urak,
LG 55UK6470PLC-cal nagyon mellelovok ~135ert?
minnel nagyobb legyen, heti 2 film, heti 3-4 ora YouTube a felhasznalas, hang mindegy, kepminoseg ennyiert... -
JohnYBoVs
csendes tag
Sziasztok,
segitséget szeretnék kérni.
LG 43UK6470PLC tv-met szeretném nagyobbra cserélni.
55", 150-160k, marka mind1, 2 méterről nézem, csak szemből, YT, HBO GO megy rajta.
Mik a lehetőségeim? -
JohnYBoVs
csendes tag
ugye tegnap jartam Ors Mediaban, elhozni a 7096ot.
Samsung polos munkatars segit:
-ezt ne, buta Linux van rajta, hulyeseg megvenni. Ott a Samu RU7102, az a kiraly.
-nekem ez(sony gx70) kell mondom, adjon egy dobozt.
-neki mind1, de hogy inkabb mast vegyek.
- gondoltam magamban nem fog adni nekem Sonyt Samsungos elado, haha, hogy lesz igy teve..
- proballtam "meggyozni": a Sony Direct LEDes, inkabb az kell, koszike.
- biztosan nem az, tuti hogy Edge, de megkerdez valakit
-itt mar kezdtem magamnak keresgelni a dobozok kozott, ebbol nem lesz segitseg, gondoltam
-masik kollegaval eszmecsere: aaaah, nem direct, az ennyiert nincs, hameg megis, akkor nem olyan mint fel millioert a "valos" direct LED.
Itt mar erenyesebb hangon kozoltem, hogy legyen szives nem itt eltoltetni velem a delutant, es adja ide a Sony dobozat, jo lesz az nekem, "legalabb megveszi valaki"
Ezutan mar nem is szoltunk egymashoz, de lett TV szerencsere.
Imadok hozzajuk jarni, most is csak azert mert itt volt a legolcsobb.. -
JohnYBoVs
csendes tag
válasz zsoltika74 #41278 üzenetére
Nekem Sony 55XG7096 lett.
LG43UK6470PLC volt elotte, haaat eg es fold. Kepminoseg Sonynal eszmeletlen, nem hittem volna hogy ilyen "apropenzert" ezt lehet kapni. a fekete mostmar nem kekesszurke, mondhatom hogy elenyeszo a kulonbseg a kikpacsolt allapotu kijelzo es a fekete szin kozott. bevilagitas epphogy felfedezheto, ez hatalmas kulonbseg.
bar nem annyira okos mint a tobbi tarsa, de furgebb a menurendszer, porgosebb a net is. hangban oszinten nem tudok nyilatkozni, nekem a tv hangszorok is megfelelnek, de hallhato a teltebbseg, jobb hangzasa a Sonynak.
Ami meg azt hiszem emlitheto, hogy dobozbol kiveve a Sony koroket ver barmelyik LG Samu termekre az ismerosi korben, nincsenek alapbol elbacarintva a beallitasok, en is csak egy ket dolgot kapcsoltam ki, allitottam odebb a Sonyn, de nem is nagyon nyult hozza a kephez. Ez hatalmas plusz pont, ezert utalok masnal TV kepernyot nezni, mert Out of the box undorito amit egy ketto muvel.
Ahhoz merten, hogy az LGt is "imadattal" vettem, picit csalodottnak erzem magam veluk kapcsolatban. Hozzatartozik az igazsaghoz, hogy eddig kepben sem volt, hogy LG Samsung paroson kivul mas is szoba jojjon, eddig.
egy kicsi feketepont, bar nem a tevenek, hogy nem fer ra a tv allvanyra, kell vegyek masikat, ennyibol ugyesebb a kozepen egy nagyobb ivelt talpazat.
reszemrol 5 csillag, azthiszem a medias 150k is eleg jo ar erte, szerencsere nekem ennyi volt a engedelyezett keret.
ha van egyeb kerdes, igyekszem tudasomhoz, tapasztalatomhoz merten megvalaszolni -
JohnYBoVs
csendes tag
sziasztok,
Taviranyitot hol tudok venni 2020as modellhez? ripityára törtem, és az univerzálisokkal nem boldogulok😒 -
JohnYBoVs
csendes tag
Sony 55XG7096 után...???
1. Tévére szánt összeg, forintban?
Jó á/érték arány fontosabb, 150-300k, de nem kell mindet elkölteni, nem a TV a legfontosobb, de sz*rt nem akarok venni.
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
YouTube 90%
HBO, Netflix 10%
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
Ággyal szemben, falon, pont az ágy hossza, kb 2m
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
félhomályban, sötétben. Világosság, napsütés kizárva.
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
csak az ágyból, szemből.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Youtube, Netflix, HBO, semmi más, soha.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
WiFi, semmi más, soha
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Falon lesz.
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
LG Samsung kizárva, minden más okés, nyitott vagyok.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Új.[ Szerkesztve ]
-
JohnYBoVs
csendes tag
Helo Helo,
150-250k kornyeken best buy? Rugalmas a keret, de annyit nincs nezve, hogy tul sokat beleoljek. Agybol ~2meterrol, csak szembol, vilagosban nem, HBO netflix Youtubera.[ Szerkesztve ]
-
JohnYBoVs
csendes tag
válasz Gömbike #65123 üzenetére
nem valasz akart lenni, sry.
beszaladtam MM.ba korbenezni, elfogott a vagy 65" utan. (55ost akartam eddig)
200tol indulva mik a lepcsok? kb a legolcsobb "marnemszar"-t keresnem, de ha van ertelme, fizetnek tobbet, napi felora youtube, netflix. Hisense TCL elonyben, de nem feltetel.
[ Szerkesztve ]
-
JohnYBoVs
csendes tag
TCL 55C728nak kik lennenek a vetelytarsai? inkabb Hisense fronton erdekel, de johetnek Lg Samu Philips is.
-
JohnYBoVs
csendes tag
válasz rainman72 #65230 üzenetére
koszi koszi a valaszt. Konzol nincs, talan lesz, de akkor is max casual, series S-szel.
tele a tokom 5 napja jarom felvaltva a plazakat, auchanokat, vagy rossz tervvel indulok, vagy ahol vagyok ott nincs amit kineztem. mar volt itt minden otlet, csak adjanak mar a kezembe valamit, ami nem hazhoz rendelos.de elvileg: 55 eleg, agybol nezve szembol este, max 2m. csak YT, Netflix(Hbo, de Hisensen ugye nincs, nembaj). egyeb igeny nem nagyon, wifirol lenne taplalva. kepe ne legyen ratyi, Qled az eloben bejon, es eleg is. Oledre mar nem szannek 320k-t.
[ Szerkesztve ]
-
JohnYBoVs
csendes tag
válasz rainman72 #65230 üzenetére
titkos tipp hogy ezek hol elrhetok szemelyes atvetelre mondjuk ugy ma? az a hisense lenne a legtutibb, mediaban agyer gorcsot kapok az lg nyakbaakasztos diakoktol, euronicsban meg orulok ha valaki talal egy taviranyitot a kikapcsolt tevehez... Samut kilottem az Edge led miatt, tudoom tudom, az csak a datasheet, de ahj...
philips mar ppicit mas liga plusz 80k, azt hagynam... -
JohnYBoVs
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Külpolitika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.