Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamer187
tag
Hali!
Eladnám teljesen makulátlan Samsung Smart TV-m.
Szerintetek mi lenne a reális összeg amit elkérhetek érte?Pontos típus: UE40H6400 / 40',Smart,3D,FullHD,400Hz
Doboz nincs, garancia van (2016.12.11.), 2db szemüveg van hozzá, karcmentes és hibátlan a TV.
-
gamer187
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a készülékről?
https://www.sony.hu/electronics/televiziok/xe7000-series/buy/kd55xe7005baep
4k filmnézésre és PS4Pro-hoz vennénk! 200e-ig esetleg jobbat tudtok e ajánlani?
Köszi! -
gamer187
tag
Köszönöm!
Gyakori, jellemző a pixelhiba Sony készülékeknél, vagy csak a neten terjednek ezek a hírek?
Képminőségben lényegesen szebb képet fogok kapni pl. ettől a XE-s Bravia-tól? Most egy SAMU UE40H6400 van. Csak mert olvasgattam olyat is hogy, 4k készülékekből nem érdemes 200k kategóriát választani.. Bemutató termekben meg max a kábel tv megy rajtuk. -_- -
gamer187
tag
Sziasztok!
Sikeresen összetörtük a jelenlegi tv-nket az új készülék kiválasztásához kérném segítségeteket.
Mindenképp 55” lenne az ideális méret.
Ps5, filmezés, tv-zés a cél.
Oled-et szeretnék rég de nem találtam a pénztárcámnak megfelelőt.
Nem tudom a qled jó választás lehet e, ez kedvezőbb áron van.
A PS miatt jó lenne 120hz körüli.
Filmeket is szeretek nagy felbontásban nézni, utóbbi időben sajnos már akadozott némelyik.
kb 300 max 350e ft lenne rá!
Kérlek segítsetek ennyiér mi lehet a legjobb választás és miért.
Köszönöm előre a ránk szánt időt! -
gamer187
tag
Sziasztok!
Sajna lecsúsztam az lg akcióról egyik általam kinézett tv sincs készleten!
Ez a LG 55CS6LA mennyiben tér el a C2-től?
Jó választás lehet vagy inkább várjak még hátha érkezik újra C2-es?!
Köszi
Közben érdeklődtem nem lesz már C2-es náluk mert kifutott modell..
Így maradna ez a CS6LA mint kiszemelt…
Ennek a tvnek ugye lelehet venni a talpát nincs e benne elektronika?[ Szerkesztve ]
-
gamer187
tag
Ok köszi skacok!
Még egy utolsó kérdés hogy a qled az jobb mint egy sima uhd led de rosszabb mint egy oled vagy hogyan kell ezt elképzelni?
Csak mert lenne pár darab samsung amit félárban tudnék.
Ezek azok:
QE55Q700TATXXH
QE55Q90TAT
QE55Q60RATXXH
GQ55Q700TAT
QE550700TAT
GQ55080TGT -
gamer187
tag
válasz rainman72 #81230 üzenetére
Ismerős ajánlotta hogy tud ilyeneket féláron.. de hát gari nélkül, meg így amiket írtál róluk felejtős nekem!
MM-ben megnéztem most ezeket a qledeket élőben, de nekem valahogy jobban tetszik az oled. Úgyhogy most várok kicsit s spórolok!
Köszönök ismét mindenkinek mindent! -
gamer187
tag
Újabb kérdésem lenne!
Remélem nem vagyok senki terhére! De annyit segítetek! 💪🏽
Utána néztem az LG CS vs C2 témában a paneltől már nem félnék mert biztos szép a CS képe is, de ami szembe tűnt hogy egyikben HDR10 míg a másikban HDR10+ van. Kell ezzel törődni? Úgy értem ér e annyit képminőségben ez a funkció hogy megérjen +50k-t?
Lehet már én vagyok túl szőrszálhasogató, de biztivel az MM-ben a CS 400k lenne a C2 450k ezért nem mindegy, már ígyis bőven megütöm a keretet lehet válás lesz a vége.. 😩😆
Kösziii -
gamer187
tag
válasz Vhiktor #81265 üzenetére
Na! Megvettem tegnap az LGCS-t még dobozban van mert most nincs rá időm, de az MM-ben akartak rá egy kalibrálást 25k-ért hirtelen nem tudtam nem e csak parasztvakítás így ezt nem kértem. Máshol olvastam hogy írtad jól is tettem mert 100órát kell előtte használni.
Érdemes egyébként ezt megcsinálni majd rajta tényleg sokat javít a képen? Azt hittem elég ha csak én manuálisan személyre babrálom.
Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest