- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpenthelm
csendes tag
Na jó, valószínűleg amúgy a 850 EVO mellett döntök, de van még egy lényeges kérdésem, (remélem nem unjátok még
)
Laptopba (Lenovo G510) a beépítésnél számít, hogy 7 mm-es az ssd? A most benne lévő HDD egy 9,6mm-es, ennek a helyére (felfogatási pontjára) illeszkedik a vékonyabb SSD, vagy ehhez kell valamilyen átalakító? Valahol láttam, hogy az SD920-hoz elég sok tartozék van, ha ilyenen múlik, akkor inkább azt venném meg, mint a Samut. -
Serpenthelm
csendes tag
Ha nagyon röviden akarom összefoglalni, akkor engem csupán az érdekelne, hogy felhasználói szinten vajon észreveszem-e hogy hamarabb használódik el egy TLC SSD meghajtó, vagy sem, illetve mennyi ezeknek a tervezett élettartama nagyjából.
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G510-es laptop, kb. másfél éve vettem. Processzora i5-4200M, 2X4GB DDR3 ram, Lenovo saját alaplapjával. Szeretném kicserélni a benne lévő merevlemezt SSD meghajtóra, és véleményt szeretnék kérni, hogy szerintetek melyiket inkább (az ajánlottak közül válogattam).
-maximum ár, amit rászánnék, 25ezer Ft körül lenne+- néhány ezer.
-szeretnék nagyobb ssd-t, 240 GB körülit, hogy ne legyen probléma a méretével
-laptop, SATA3
-Garancia mindegy, bár az 5 évnek jobban örülnék, lentebb kifejtem miért
-általános felhasználásAz elméletem az lenne, hogy a most bennelévő merevlemezt egy külső házba tenném át USB-ről alkalmazva, ezt pedig bele a laptopba, így a régi merevlemez lenne a fő adatok tárolására, az SSD-re OS menne, és néhány minden nap használt adat, illetve egy-két játék (nem professzionális gép persze). Erősen tudna segíteni a vásárlásban az is, ha tudnám, hogy az SSD-t pl tudnám használni néhány év múlva egy esetleges asztali gép beszerzésénél.
Úgy tudom, érdemes a lapozófájlt letiltani az SSD meghajtókon, nem okoz problémát az, ha az SSD-re semennyi lapozófájlt nem engedek? (A használni tervezett OS: Win 10 education)
Amúgy a kiválasztott néhány SSD vagy a Samsung 850 EVO, Adata SP920, SP900 (még belefér jelenlegi árán) esetleg a Kingstonok az ajánlottak közül, amik ilyesmi áron vannak. Személy szerint a Samsung felé hajlok eléggé, viszont félek a TLC chipek tartósságától, hogy mennyi időt bírnak.Előre is köszönöm segítségeteket!
(és bocsi a hosszúért)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- ÚJ 2TB Kingston KC3000 M.2 NVMe SSD 7000mb/s
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- Eladó 2db TOSHIBA PC P300 3,5" 3TB SATA HDD 100/100%
- IDE HDD-k eladók
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest