Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_b1
csendes tag
Sziasztok!
Intel 535 120GB. SSD-m van,lasssan emlékeim szerint 5 éves lesz. Sentinel már csak 8% élettartamot jelez a ""Media Wearout indicator" alapján.
Ugyanakkor a Smart semmilyen hibát nem mutat, a teljes írás sem sok:17k.GB. Otthoni PC-n Win10 futott rajta mindig is. Kérdésem,hogy valóban az élettartama vége felé ért, vagy relatíve biztonsággal használható még? Azt vettem észre,hogy a "wearout indicator" mintha időarányosan számolna vissza és nem a írásmennyiség szerint.
Köszi:
Gábor
BUÉK -
b_b1
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Néhány megjegyzés:
Otthoni géphez mérten elég sokat használjuk,napi 8-10h. átlagban.
A kezdetek óta mértani pontossággal csökkent az élettartama, kb. 2 havonta 3%-ot, ahogy számolom pont az 5.év végére lesz 0. És ezen nem változtatott egy rendszer install sem.
Feltételezem,hogy jóval több írás van már rajta.
Feltettem az ajánlott progit,de ugyanazt írja.
Ti bíznátok még benne? Ma már nem túl nagy ügy újat venni,de persze ha nem muszáj...
Egyébként a WD Blue az intelem cseréjére megfelelő lenne?
Köszi:
Gábor -
b_b1
csendes tag
válasz Pyttawrx #66295 üzenetére
Köszi! Közben én is 73TBW-t találtam az intel 535-höz. Ehhez képest a 150 hiba nélkül igen szép teljesítmény. Közben már nézem az utódot. A WD Blue az egyik,ami szimpatikus is, 200TBW-t tud az 500-as. Kérdezem,hogy van-e még ennél is jobb terhelhetőséggel rendelkező SSD a piacon, nem aranyáron.? Akár kisebb,250-es is elég lehet.
-
b_b1
csendes tag
válasz Raymond #66305 üzenetére
Köszi. Ez igen értékes info,bár azt hiszem nekem már túl késő. Érdekes,hogy többet tudsz róla,mint az intel support. Anno,mikor észleltem,hogy relatíve gyorsan csökken a %, hosszasan leveleztem velük,de nem tudtak segíteni. Annyi kérdésem maradt,hogy ez kizárólag intel specifikus dolog-e,azaz számítanom kell-e arra, hogyha WD Blue v. Samsung EVO-t veszek,akkor ugyanez fog az újjal is történni pl. a gépem miatt? A másik gépünkben a 7 éves Intel 520 95%-on van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest