- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
válasz
Gubek-Einste #56605 üzenetére
És ezt hogy deríthetném ki?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Alsó szinten van egy TP-link 1043ND V3 router. Felső szinten van egy D-link dgs 1008d, ami kábellel csatlakozik a 1043 ND-hez. A D-link-re rá van dugva egy TP-link TL-WA701ND Access point.
Viszont a problémám, hogy fent nem a legstabilabb a wifi. Sokat "telefonálok" viberen keresztül, ami gyakran megszakad, vagy újracsatlakozik. Az AP egy szobával arrébb van, de úgy is kipróbáltam, hogy itt volt a fejem mellett. Arra gondoltam, hogy veszek az Access point helyett egy Asus RT-N12 D1-t, hátha megoldja a gondomat.Szerintetek?
-
Troy.
addikt
válasz
Gubek-Einste #55559 üzenetére
Meg tudnád mondani, hogy mivel tud többet?
Köszi.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Jelenlegi routerem egy Netgear WNR 2000. Több éves eszköz, szinte már naponta többször újra kell indítanom. Két eszközt néztem ki: TP-Link 1043 ND, Asus RT-N18U.
Az internet 80/10Mbit-es. Általában 3 asztali és két mobiltelefon lóg rajta, havonta két hétvégén bővül még 3 telefonnal, 2 táblapc-vel, 1 laptoppal.
Először a TP-Link-ben gondolkodtam, de olvastam néhány hozzászólást hogy gyakran újra kell indítani?
Viszont az árak közötti különbség 6 ezer Ft, ami nem kevés.
Mi a véleményetek?Üdv.
-
Troy.
addikt
válasz
Intruder2k5 #31734 üzenetére
Hello!
Igen, sima 2000 van ott.
FCC-ID megegyezik ezen az oldalon találhatóval. [link]Most egy másik problémába ütköztem:
Router kezelőfelületén talál egy új firmware-t (Új verzióV1.2.3.7), rákattintok, hogy frissítsen, majd ezt írja ki: "Nem sikerült a készülékszoftver frissítése. Ellenőrizze a fájlt. "Neten találtam egy firmware-t: WNR2000 Firmware Version 1.2.3.7 (NA)
Ha manuálisan akarom betölteni, akkor pedig ezt írja: "Figyelmeztetés Olyan NA készülékszoftvert próbál meg letölteni, mely eltér a nem-NA (nemzetközi) készülékszoftvertől. Folytatja?"Ez a router nem MO.-on lett értékesítve/vásárolva, hanem Angliában.
üdv
-
Troy.
addikt
válasz
Intruder2k5 #31727 üzenetére
Hello!
Hardver verzió WNR2000
Készülékszoftver-verzió V1.2.0.8
GUI-nyelv verzió V1.1.5.12Sajnos semmi nem utal rá, hogy v2 vagy v3 lenne. Készülék házán is néztem.
Annyit tudok még tenni, hogy felrakom a legújabb firmware-t, amit most meg is teszek. -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Melyiket ajánlanátok? Asus RT-N12 D1 vagy TP-Link TL-WR841ND router? 15/1mbites internet. Több számítógép, illetve wifi-s eszköz. Illetve az lenne a kérdésem, hogy ezek az eszközök előrelépést jelentenének egy Netgear wnr 2000 v1 -hez képest?
üdv
-
Troy.
addikt
Kösz a gyors válaszért! Másik: WR-841ND és TP-LINK TL-WR1043ND között? Gigabites lan és még? üdv
-
Troy.
addikt
Hello! Mi a különbség a TP-LINK WR-841N és WR-841ND között?
-
Troy.
addikt
válasz
Intruder2k5 #16366 üzenetére
Ez jól néz ki, de ha jól értem a "Tomato" egy moddolt firmware - nem a gyártók által készített - amit nekem kéne majd rátenni a routerre? Előszerelt nincs?
Monitorozás olyan nagy kuriózum?
-
Troy.
addikt
Hello!
Van-e olyan router a piacon, amely monitorozza a rajta átfolyó adatmennyiséget? Esetleg a TL-WR1043ND?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest