- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Az ER605 siman el kell birjon 20+ eszkozzel.
Eloszor is mindenen legyen legfrissebb firmware.
Masodszor en 2024-ben csak beraknek egy wifi 6 AP-t az EAP245 helyere, bar annak sem kellene ilyesmi hibat produkalni, 19 eszkozre egyaltalan nem mondanam, hogy extrem sok.
A hibat produkalo eszkozoket tesztelted mas halozaton? -
Spec
őstag
Jah értem, akkor félre értettem a dolgot. Úgy valóban én is azt javaslom, hogy vagy tegyél még pár AP-ot, és/vagy cseréld le a routert is egy jobbra, mert tényleg az is lehet a gyenge láncszem. Ez az olcsóbb megoldás.
Kicsit húzósabb megoldás, ha lecserélsz mindent egy mesh rendszerre, kábeles backhaul-al. Pl. két RT-AX59U erre tökéletes lenne, még nem is annyira okádék kinézetű. Nagyjából 75e-ből kijönnek, ha kifogod akciósan, akkor olcsóbban is. -
Spec
őstag
Én mondjuk az ONT-t kivenném a gardróbból. Gondolom ott viszonylag kevesett tartózkodtok, és ha az előszobába kerülne át, ami gondolom nem okoz gondot átrakni a fal másik felére, akkor spórolnál egy falnyi leárnyékolást. Akár a szolgáltatót is meg lehet kérni, hogy kábelezze át.
Máris javulna a helyzet szerintem. Jelerősség/besugárzás szempontjából a fürdő és WC melletti sarokban lenne a legjobb helye, az AP-t meg ennek megfelelően át lehetne rakni távolabb, mondjuk az egyik szobába. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest