- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
#94257664 #101244 üzenetére
Olyan routert keresek, ami ezt az (elméleti) sávszélességet tudja kombinálni, (pl egy gigabites és egy 2.5 gigás WAN port formájában), illetve van rajta olyan LAN port ami legalább 2.5 gigát tud, tehát rá is tudok dugni olyan switchet/eszközt amivel ki tudom használni a sebességet. - Asus GT-AX6000
-
válasz
#94257664 #101244 üzenetére
Szembejött velem az AX86/AX88 PRO - nem vagyok benne biztos hogy tudnak WAN-t aggregálni rendesen, van egy Dual WAN nevű funkciójuk, de kicsit másnak tűnik mint ami kell nekem, nem tudom hogy mókolt fw-vel jó lenne-e esetleg.
Az Asus AX88U Pro megfelelő lehet mert van neki 2.5 Gbps-es WAN és LAN portja is.
A dual WAN azt jelenti, hogy tud egyszerre kezelni két netkapcsolatot is a router, neked ez kell, ez lehet fallover vagy is amikor az egyik megszakad akkor a másik lép a helyébe vagy load balance amikor egyszerre megy a két kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest