Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.R.Ewing
tag
válasz
wolfee77 #5531 üzenetére
Nekem az kicsit TV-SHOP-os minoseg...
biztos azért ad TP-LINK 5 év garanciát, mert TV-SHOP-os minőség.
ez nem belkin meg edimax vazzeg. régen TP-LINK gyártotta kb az összes nagy gyártó szarjait, aztán gondoltak egyet, és csináltak egy saját márkát. a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik.
[ Módosította: Thrawn ]
-
wolfee77
csendes tag
válasz
wolfee77 #5531 üzenetére
Aprosag, de nem eloszor talalkozok vele (es majdnem meg is szivtam), talan akik mostanaban tervezik olcso N-es router beszerzeset, a nagysavszelessegu netek megjelenese miatt annak hasznos info lehet:
nem szerettem volna tul sok penzt szanni erre a beruhazasra, de az 50MBit-es nethez semmikeppen nem volt eleg a G szabvany teljesitmenye (az elmeleti 54MBit a gyakorlatban jo ha eleri a 25-ot)
3-4 router maradt az altalam szimpatikusnak tartott modellek kozott, ebbol 2 ASUS, 2 DLINKAz N-es DLINK routereknel (pl.: DIR-615, 635) minden magyar forumon, hirdetesben, reklamfeluleten hatalmas betukkel kiemelik a felelmetes sebesseg es hatotavolsag kulombsegeket a G szabvannyal szemben, azonban az ertekesitesi pontokat keresve teljesen veletlenul, vasarloi velemenyeknel, felhivaskent a kovetkezo linket talaltam:
http://reviews.cnet.com/routers/d-link-wireless-n/4505-3319_7-32435592.html
Itt jol lathatoan, a router meg nehany G szabvanyos regebbi modell ateresztokepesseget sem eri el, a DLINK hivatalos magyar oldala sem szamol be arrol az aproporol, hogy az olcso N-es routerjeik 54MBit maximalis ateresztessel rendelkeznek N uzemmodban is !!!
Pont adtam volna a szarnak 1 pofont, ha a meglevo WRT54GL-em utan egy ilyen eszkozre "upgrade-eltem" volna.
Az ASUS RT-Nxx (11,13) bevaltottak a hozzajuk fuzott remenyeket, az 50MBit-es internet-hozzaferest teljes savszelessegen elerhetove tettek N szabvanyon, bar nem ez volt az egyetlen cel illetve ok, de erosen pozitiv elmenyt/benyomast keltettek.
Ime:
http://www.speedtest.net/result/581857209.png
http://www.speedtest.net/result/581918535.pngMellesleg: eladova valt 1 makulatlan muszaki es esztetikai allapotu WRT54GL v1.1 (remek eszkoz, masfel evig volt hu szolgam 7/24 muszakban) teljes tartozekpaletta es doboz
ALKALMAS JATEKSZER AZ OPENSOURCE FW-K HEZ !!!Ha erdekel dobj 1 mail-t: hack.the.planet@freemail.hu
Beke
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest