Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Tompika777 #93401 üzenetére
A Mercusys MR70X-et ezer helyen tesztelték és mindenhol ajánlották. Én is azon gondolkodom, mivel nekem a netem gagyi (max ami itt Invitel/Digi vonalon elérhető az max 150 Mbps), így bőven elég lenne nekem. Viszont az összes WiFi 6 előnyt tudja, gyors és stabil. Nekem ez fontosabb.
Egyébként egy TP-Link AX23 kicsit olcsóbb változata. Nincs hozzá dedikált alkalmazás, amivel lehet állítani (mint a Tp-Link Tether), nincs rajta USB és 3 LAN port van "csak" rajta. Ha neked elég akkor én ajánlom. Teszteken simán vitte az 5 GHz sávon a 950 Mbps-t vezeték nélkül, ami nem rossz!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Tompika777 #93401 üzenetére
nekem az AX50-el volt problémám, ha azon a vonalon indulsz el, és dobsz rá még, akkor meg se állj az AX55-ig vagy AX72-ig.
nekem előtte kínai AX1800 volt, a teljesítménye nagyon rendben volt, de az általad is említett adatbiztonsági aggályok miatt szántam rá magam a váltásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- Napelem
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux Mint
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest