- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
fecke78 #90923 üzenetére
82nm nem sok, 100nm-en az AX58U+Merlin FW, fő routerként tökéletes, de a wifi nem fix tudomány, viszont nem látom értelmét az ilyen erős routereknek, főleg, ha adatok alapján választunk. AX92U, AX82U, AX58U routereim voltak az elmúlt 1 évben, mindegyiket tudatosan választottam és szándékosan egyre "alacsonyabb" szériát, AX58U gyakorlatilag megegyezik az AX82U-val, nagy előnye, hogy van rá Merlin és az utóbbi időben sokat javult. jó 1,5 évvel ezelőtt kipróbáltam az AX92U mellett, de akkor gyengének éreztem, talán FW hiba lehetett, nem tudom, de most nagyon jó. Az AX86U jó router, ha van rá kereted és kihasználod legalább a 60%-át akkor azt válaszd. Ha az adott helyen a Wifi nem túl acélos akkor érdemesebb két olcsóbb, Mesh képes routert választani és kiépíteni a hálózatot
-
tha_answer
őstag
válasz
fecke78 #90923 üzenetére
hello
dkess kollega csinalt egy jot az asusokrol, ezt olvastad?
https://mobilarena.hu/tema/milyen_routert/hsz_90835-90835.htmlha money is no object akk ax89x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged