Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
MaCS_70 #86314 üzenetére
Rákerestem miről is van szó, és gondolom arra gondolsz, hogy jó minőségű antenna kábelt használjak és a lehető legrövidebbet.
Ha igen, akkor az antenna mellett lesz a router, olyan közel amilyen közel lehet. Illetve megnézem majd, hogy milyen készre szerelt antenna kábeleket lehet kapni és valami nevesebb gyártótól veszek majd, a lehető legrövidebbet.
Az utp kábelnél pedig nincsennek nagy távolságok, a leghosszabb kábel az lesz, ami a 4g router-ről megy le a lakótérben lévő router-be. De itt szerintem ilyen max 15 méterről lehet szó, bár ezt még nem tudom pontosan.
Ha nem erre gondoltál, akkor sajnos nem
A földelést pedig rábízom valami villanyszerelőre, remélem azok csak tudják mit csinálnak...
Remélhetőleg a villanyszerelő rábólint, vagy tud mondani valamit, hogy hogyan lenne érdemes.
Köszi a segítséget mindenkinek. A cellmapper-t pedig külön köszönöm, mert sikerült vele feltornászni 6 néha 8 mbps-re a letöltést, a feltöltés az még mindíg gyászos... De remélem alakul még az is. Ahonnan indult a történet ahhoz képest nagyon sokat javult
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest