- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Vastika #86238 üzenetére
Üdv,
Igen, az antennák lecsatolhatóak, a leírás szerint ezek az LTE antennák (2), a belső antennák pedig a wifi antennák.
Néztem kintre felszerelhető antennát, mikrotik-től, de az érzékenysége elméletileg ugyan úgy 5db, az a baj tényleg nem értek ehhez, én csak a számokat néztem. Megveszem, max visszaküldöm.
Ezt a listát néztem egyébként:
https://mikrotik.com/products/group/lte-productsIlletve jól értem, hogy pl. ebben van 4g modem is?
Igen... ez sajnos igaz... akkor marad a padláson bohóckodás. A cellmapper-t mindenképp kipróbálom, köszönöm szépen!
Igen, elfelejtettem írni, hogy a v5-ös változata van, a lecsatolható antennát írtam már egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest