Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Így már jobban értem. De mivel moat egy 741ND-vel oldja meg most, ezért viszont, kicsit mégis összezavarodtam. Az csak egy sima router, alapesetben nem tud AP kliens módot. Ezek szerint nem is kell ezt tudnia? Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy az AP mód jó ha ott lesz a routerben. Olyan eszközöket néztem, amiknek az antennái gyárilag viszonylag nagy nyereségűek és kijönnek 10.000 Ft környékén. Ahogy láttam, (akcióssan ~9.000-től) ~10-13.000 forintért már van ilyen eszköz.
Leírnád, hogy hogyan működik az a rendszer? Mi kapcsolódik mihez? A keverőHÖZ kapcsolódnak más eszközök? Vagy a keverőNEK kell kapcsolódnia pl. a netre vagy ez csak 2 spéci eszköz kapcsolata?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest