Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Soma01

veterán

válasz valakky #83263 üzenetére

Ez a gyártónak szerintem nem szempont. De tény, hogy így van. Az AC57U v3-ra valóban nincs (még?) cfw. De ezt sem találtam sehol, hogy milyen chip van benne. De mint ahogy Multibit is írta, valószínű, hogy a verziószám növekedésével, csökken a proci teljesítménye. Szerintem is, de nem találtam ilyen infót, erre a modellre vonatkozóan és a ram méretét sem találtam meg. De ha az árból indulok ki, így kell lennie.

Multibit!
    Nem találtam információt a procira és a ramra vonatkozóan. De valószínű, hogy az van, amit írsz. Csökkentik a cpu teljesítményét a verziószám növekedésével.
    (AC57U v3 vs AC1200GU)
    "Wifi sávszél": nem látok különbséget. Bár a honlapon fura infók vannak (4x4, 1x1 vs 2x2, 2x2, az 1x1 hogy lehet 867 Mbps AC-n?), de (vég)sebességre ugyan azt írják, AC1200.
    "MIMO": MU-MIMO vs MIMO az AC57U v3 e szerint jobb.
    "Lefedettség": Az Asus szerint nagy vs közepes. Tehát fordítva van. Persze lehet, hogy a valóság más.

woodworm:
    Most látom, hogy írtál... Akkor elvileg van/lehet van rá cfw. Megnézem ilyen szemmel is akkor, hogy a v1 = v3. Ezek szerint a v1 is tudott MU-MIMO-t. Nem figyeltem ezt eddig. Megnézem...

Új hozzászólás Aktív témák