Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ATM_automata

őstag

válasz adika4444 #80175 üzenetére

Köszönöm az infókat! Igazából pont ebben a triumvirátusban telt az elmúlt pár évem. Volt egy Asus routereim voltak évekig, de kb 1-1,5 év után mind meghalt. ASUS AC1200-as routerem volt a legutolsó, amikor abból is meghalt a második is úgy döntöttem, hogy legyen Mikrotik. Annak a konfigolása egy rémálom volt, egy sima forwardot se lehet beállítani normálisan...biztos van olyan, akinek rááll az agya, de nekem nem sikerült. Eladtam és most kb egy éve Unifi USG + CloudKey + UniFi AP-AC-LR kombóm van. Na most az 1 év alatt eddig legalább 3 alkalommal omlott össze az egész, jellemzően amikor az UCK-ra firmware vagy controller szoftver frissítés érkezik. Általában ilyenkor elmegy rá egy nap, amire kiderül mi a gond és az esetek 99%-ban csak az segít, ha mindent resetel az ember és vissza tölti a konfigot mentésből...most lett belőle elegem. :W Úgyhogy sanszos, hogy vissza térek az egyszerűbb megoldáshoz, mert szemmel láthatóan se nem gyorsabb se nem stabilabb a "profibb" megoldások egyike sem.

Új hozzászólás Aktív témák