Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maestro87

őstag

válasz Beri #7866 üzenetére

Hogy értetted, hogy próbálkozni mindig lehet?
    Akkor nem is biztos, hogy működni fog a torrent?

További kérdéseim, mert a neten nem nagyon találok rájuk választ.
    1. a WAN port az mire jó? tippem: a WAN-portba dugom be a net kábelt és a LAN portból viszem ki a pc hálózati kártyájába. És a router és a pc közötti adatátvitel lehet maximum 1Gbit. (vagyis "ha lenne 2Gbit-es netem" (jó nagy idéző jelbe!:) akkor csak lassítana a router). Jó a józan paraszti elgondolásom? :DDD (mondom, hogy sík hülye vagyok ehhez :) )
    2. ftp szervert igaz lehet a TP-LINK TL-WR1043ND-n működtetni (gyári firmware-rel!!)?

3. Esetleg más alacsonyabb sebességű router nincs, ami jelenleg nem tud torrentezni, de a közel jövőben képessé lehet rá tenni? A WiFi sebesség nem érdekel, csak az, hogy legalább 100Mbit meglegyen (tekintettel a jövőre) a router és a PC-m között. Torrentezésre meg elég lenne a max. 2-3MByte/s is.

4. Nincs egy olyan olcsóbb router ami legalább egy ftp szervert tud üzemeltetni? Mert bevallom őszintén félnék frissíteni az 1043ND firmware-ét tekintettel arra, hogy sok olyat olvastam már, hogy 6 hónap alatt tönkre ment egy router. Erre meg azért nem 1 év garancia van, hanem 5 év, és ha frissítem, akkor dobhatom ki tönkremenet után.
    Megint bocs a sok hülye, idegesítő kérdésért. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés