Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
válasz
sinick
üzenetére
Sziasztok! Tegnap megrendeltem a ASUS 65P-t, mára meg is jött és pikkpakk be is üzemeltem, meg egy óra alatt be is laktam (wifi filtering, dhcp tábla, port forwarding, fw update, config lementés). Eredetileg számomra fontos kérdés volt ugye, hogy ugyanabba a környezetbe és kliens eszközökkel mekkora a hatótáv és mennyire bírja a wifi forgalmat a TP-1043ND (V3)-hoz képest(ld. 77590), amire TeeJay kolléga megnyugtató választ adott (ld. 77597). Én is alá tudom támasztani, hogy a hatótáv nagyobb és után 4 fi-fi eszköz nagy és tartós (több mint 4 óra) forgalmát is bírja. Köszi mindenkinek, sinick.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX