Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pinnacle

nagyúr

válasz pinnacle #76567 üzenetére

Nem akarom elkiabálni, de lehet megvan mi dob ki a 100-as csatornákról. A Samsung J5 2017 telefonom. :Y Tegnap vártam, hogy mikor vált csatornát, (telefon szerencsére először a 2G-re ment fel), de nem történt semmi. Médiaboxot pont előtte állítottam 5G-re, lecsatlakozott, visszaállítottam. 10 perc után még mindig nem váltott csatornát. Ekkor már gyanús volt a telefon, minden más eszközt 5G-re tettem, semmi gond. Mi a fene gond lehet a telefonommal?
    Nézzétek meg, hogy egy 4 szobás panelt, milyen jól lefed a 65P. Antennák függőlegesen állnak. Korábban ajánlotta valaki. Ha nem többszintes lakásunk van, lehet tényleg ez a jobb. Erre mondom, hogy jobb az 5GHz, mint a 2,4GHz. Még közelibbnek is érzékeli, mint a 2,4GHz-t. Igaz a szomszéd csoda TP-Link routere betonon keresztül is ugyanazt a teljesítmény nyújtja, de már nem zavar. Deco sorozatot ajánlották, de ugye ebben nincs HW NAT?

Kíváncsi vagyok meddig tudok a 100-as csatornán maradni. DFS csatornák is be van kapcsolva.

TeeJay lehet téged is valami olyan eszközöd dob ki, amit ritkán használsz. Meteorológia radar nem lehet. Lehet eleve sem is engedné azzal azonos frekvenciára.

• TeeJay

félisten

válasz pinnacle #76567 üzenetére

ez nem jó wifi analyzer sajnos mert nem téglalappal mutatja a blokkokat hanem ívesen
    EU-ban 3 darab 80MHz AC blokk használható
    első 36-40-44-48
    második 52-56-60-64
    harmadik 100-104-108-112

szóval aki fullos AC-t tol annak 80MHz kell 433mbit vagy 866mbit vagy 1300mbit linkhez (1-2-3 antenna/stream esetén)

tudtommal ha valakit csak 20 vagy 40Mhz-re mutat AC-n az analyzer az nem AC-t hanem 5GHz N wifit használ

a legtöbbetket amúgy 36-48közé rak mert TP routerben nem is lehet a többit használni csak valami DFS kapcsolóval ha van
    tedd 112-re és akkor is ugyanazt a blokkot fogja majd le AC-n, kiderül ott is eldobja-e egyből neked

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés