- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Williams #76510 üzenetére
Ahogy látom ez már egy két éves beszélgetés, és nagyjából végig lett zongorázva akkor minden lehetőség, így legfeljebb az újabb fw frissítés marad, bár önmagában ez nem nagy remény a javulásra. Továbbra se nagyon értem a dolgot, mert ahogy a fentebb linkelt méréseimben is látható, még a jóval gyengébb RT-N12 D1 is megugorja ezt a sebességet, RT-N16-ot pedig magam is használtam sokáig 120Mbps UPC nettel, Tomato-val, és természetesen több port forward szabállyal együtt, gond nélkül.
Ezek fényében viszont már azt mondom, ne fuss újra felesleges köröket, akkor inkább lépd meg a cserét, a fentebb említett két típus bármelyike megfelel 1000Mbps-ig.
Ha esetleg számít, az RT-AC65P-re OpenWrt van, az RT-AC57U-ra pedig Padavan, és ha jól tudom OpenWrt is. A két típus számottevően csak a WiFi vezérlőben különbözik, az RT-AC57U hardverben nagyon hasonló a Xiaomi Mi Router 3G-hez, utóbbit használom én is 1000-es DIGI-vel, Padavan-al, port forward-al, nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest