Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Williams
üzenetére
Ahogy látom ez már egy két éves beszélgetés, és nagyjából végig lett zongorázva akkor minden lehetőség, így legfeljebb az újabb fw frissítés marad, bár önmagában ez nem nagy remény a javulásra. Továbbra se nagyon értem a dolgot, mert ahogy a fentebb linkelt méréseimben is látható, még a jóval gyengébb RT-N12 D1 is megugorja ezt a sebességet, RT-N16-ot pedig magam is használtam sokáig 120Mbps UPC nettel, Tomato-val, és természetesen több port forward szabállyal együtt, gond nélkül.
Ezek fényében viszont már azt mondom, ne fuss újra felesleges köröket, akkor inkább lépd meg a cserét, a fentebb említett két típus bármelyike megfelel 1000Mbps-ig.
Ha esetleg számít, az RT-AC65P-re OpenWrt van, az RT-AC57U-ra pedig Padavan, és ha jól tudom OpenWrt is. A két típus számottevően csak a WiFi vezérlőben különbözik, az RT-AC57U hardverben nagyon hasonló a Xiaomi Mi Router 3G-hez, utóbbit használom én is 1000-es DIGI-vel, Padavan-al, port forward-al, nincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX