Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Teljesen igazad van "kicsit" ködösen fogalmaztam. Szóval az internet sebességem 100mbps le és 10mbps fel. 2-3 okostelefon, a számitógépem és egy ps4 slim megy róla. Bár a gép és a ps4 sosincs egyszerre használva. A ps4 az egy lan kábellel van rákötve a routerra. Az okostelefonokon maximum youtube és messenger szokott menni. Leveleken lakom ami egy kisebb község és az okostelefonos Wifi Anayzer appal megnzétem és van egy router a közelben ami a 3 as csatornán van én így átváltottam a 11 es csatornára mert a 6 os csatornán azt mutatta az app, hogy a csatorna amin vagyok az gyenge.
A ps4 en minden nap megy egy kis battlefield multiplayer így fontos lenne, hogy a lehető legjobb legyen az internet sebesség.
Így ezekkel a hasnzálati szokásokkal érdemes valamit ki vagy bekapcsolni a router beállításokban?
Csak mert eddig nagyon olcsó d linkes és tp linkes routereim voltak és ott fele ennyi beállítás volt kb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gubek-Einste
Dr.NX