Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Bocs, csak most tudok válaszolni.
Kis családi házban lakom, falak kb. 40 cm-esek, tégla, szomszéd odébb van. A mostani wifim, a TP-Link TL-WR1043ND -m jele néhol gyenge, tehát erősebb antennát szeretnék, ha lehet.
1000 mbit-es netem van, tehát minél gyorsabb kellene. Árban ésszerű keretek között maradnék, mondjuk max 40, több csak akkor ,ha ár-érték arányban nagyon megéri.
Ami fontos, sok eszközzel használnám: kb. 15 van a wifire csatlakozva egyidőben. Köztük 2-3 HD kamera, ami felhőbe menti a képeket mozgás esetén, a kertben robotfűnyíró ami távolabb van, néhány okos eszköz a lakásban stb.
Tehát fontos számomra, hogy sok eszközt tudjon stabilan kezelni egyidőben.
Dual band wifit érdemes használni, az automatikusan tudja mindkét tartományt használni, vagy be kell állítani valamelyikre és azon megy, kész?
A TP-Link Archer C7 a fentieket figyelembe véve jó választás, vagy mást ajánlanátok? Köszi a segítséget!

-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi a javaslatokat, átnézem ezeket, beköttetem a netet és jelentkezem!

Viszont azon gondolkoztam, hogy ha a netkábelt nem tudom áthúzni, és az általad linkelt wifi stickek a PC-re max 300-600 mbites netet tudnak hozni, hogy nem járok jobban egy powerline adapterrel? https://edigital.hu/powerline-adapter/d-link-dhp-601av-powerline-av2-1000-hd-gigabites-starter-kit-p403468
pl ez akár 1000 gigabites sebességet is ír. Nem jobb ez, mint a wifi + USB stick megoldás? Persze wifi-re ettől függetlenül szükségem van az egyéb okoseszközök miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX