Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick3D

senior tag

válasz Multibit #67874 üzenetére

Alapos tervezést próbáltam kivitelezni ami többé kevésbé sikerült is. Régi építésű családi ház ami sajnos annyit tesz hogy a falban futó csövek olyan vékonyak hogy nem fért el benne pluszba még egy kábel sem , nem hogy kettő vagy több és akkor az esztétikáról még szó sem esett. Előbányásztam a ház alaprajzát , lemértem a távolságokat és hogy hol érdemes átvezetni stb... jó pár napba telt mire 4 helységben cm pontosan ott vannak a lyukak ahol kell lennie :DDD Csóri fúróm is majdnem tropára ment. Esztétikailag pedig rohadt nehéz egy ilyen esetben tartani a szintet, arról nem is beszélve hogy pár helyen a stukkó is bánta (láttad volna asszony képét, még az a szerencse hogy nem gipsz és így tudom pótolni :DDD ) Megpróbálom azért ,fehér műanyag sínt veszek és azzal elfedni a majd lógó kábeleket, több mint a semmi ...
    Egyébként én is azzal kezdtem hogy lanon kellene megoldani mert mérföldekkel jobb a kapcsolat mint wifin. Aztán ki lettem okosítva hogy a laptop nem PC és annak wifi való mert "ő ugyancsak nem fogja ki/be rakosgatni a kábelt" Próbálom a többséget még meggyőzni mert én mind a kettő eshetőségre felkészültem de nem könnyű eset.

Új hozzászólás Aktív témák