Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• speedygonzi2

tag

válasz Cirbolya_sen #67799 üzenetére

Cirbolya / k.feri80

köszi mindkettőtöknek a válaszokat. Most már tudom hogy mit nem tudok :) viccet félretéve, nagyon sok mindent amiben nem voltam biztos azt megválaszoltátok / értem hogy minek kell utánanéznem.
    Művelődtem még ma reggeli a válaszok alapján, kezd is összeállni a dolog.
    Kicsit egyértelműbb hogy a két range közötti különbség is már (USG vs Edge). Utánanézek ennek is jobban mert egy USG+cloud key sem feltétlen olcsó dolog.

switchben van még kérdés, de nézegetem a speckókat, hogy mihez milyen POE kell, és hogy pontosan milyen eszközökben gondolkozok hosszú távon.
    Azt látom hogy a switch sem egy elhanyagolgató költségtényező, és a rendszer későbbi fejleszthetőségét erősen meghatározza.

Rövid távon szeritnem veszek egy AP-t, és megnézem hogy mi történik ha a mostani 1043-as router mögé teszem, és ebből próbálom meg kihozni amit lehet.

A switch az nélkülözhetetlen az AP-hoz (PoE miatt) vagy lehet direktben is betápolni az AP-t? gondolom adni biztos nem adnak hozzá tápot, mert a POE a praktikus út, viszont hirtelen nem találtam olyan video-t vagy képet amin látszana ilyen csatlakozó rajta...

Köszi,
    Speedy

Új hozzászólás Aktív témák