Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Így van, éppen ezért írom hogy felejtősek. És a többi Allone eszköz is. Mert azzal csak 1% van beljebb az ember, De ezt már párszor megbeszéltük. És ki is fejtettem, erről a véleményem, sok ember nem tetszése ellenére. Azért szoktam írni a ubi cuccokat, amiért páran neheztelnek is rám, mert bár drágább, de lakossági szinten is hosszú távon meg tudja hálálni. Legalábbis jelen pillanatban. Okos TV, NAS Tablet, mobilok, kamerák stb.. mind olyan eszközök amik már egyszerűen megkövetelik a normális, lakossági szinten is felügyelt, átlátható hálózatot. Csak azt nem értem, hogy miért pont az egyik legfontosabb szempont van a leghálátlanabbul kezelve. És valamiért háttérbe szorítva. Mikor ennek pont fordítva kellene működnie. A jól kiépített, biztonságos átlátható felügyelt hálózat, és utána jöhet a nas, az okosTV, és a többi. Na mindegy. Tudom, én látom rosszul ezt a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX