- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
woodworm #60616 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Erre voltam kíváncsi.
Mivel az AC-n kívül - ami egyedül a telefonról való kép/videó feltöltéshez lenne gyorsabb/kényelmesebb nekem, tehát még az sem annyira musthave - nem nagyon kell más, így emiatt nem szeretnék a mostani N-es, amúgy teljesen megfelelő routerhez képest nagy extra kiadást. Ezért lőttem be az olcsóbb modelleket. Viszont ha meg vmiben mégsem hozzák az alap elvárást, főleg stabilitásban akkor azt a +5-6k-t nem sajnálnám azért.
Így viszont akkor elég lesz ezek közül valamelyik. Bár időm nem sok, de az egyszeri mókolás belefér cserébe. Ha jól számolom minimum 10 éve, WRT54GL óta nem nagyon használtam úgyse gyári fw-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest