Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz bluemirage #58951 üzenetére

Köszi a tanácsot. A 87u-nak ahogy néztem, nagyobb az átviteli sebessége: 2400 Mbit, a 68U-nak 1900 Mbit. Van a házban 4k-s TV, amin szeretnék UHD tartalmakat nézni wifin keresztül. Bár most, hogy belegondolok, a TV a router mellett van, szóval összeköthető kábellel is :Y :)

Így már tényleg jobb választásnak tűnik az újabb 68U, de olyan jókat írnak a 87u-ról, hogy nem vagyok biztos benne. Nem nagy az árkülönbség a kettő között, nem ez fog számítani.

Mitől jobb a 68U? Azt értem, hogy újabb kiadás, de ezen kívül is jobb a 87u-nál?

A router feladatai nem lesznek extrémek. Néhány laptop, 3-4 tablet, 3-4 telefon és az emeleten 3 TV lenne rajta wifin. A földszinti TV pedig kábelen. Plusz van 2-3 wifis kamera is, de ezeknek meghagyhatom a régi routert is külön 2,4GHz-es hálózattal, ez talán így még szerencsésebb is lenne. Ellene szól, hogy így viszont nem tudom majd távolról megnézni a kamerákat, legfeljebb úgy, ha összekötöm a kamerák routerét (TP-LINK MR3420) kábellel az új Asussal, hogy legyen nethozzáférése a TP-linknek is...

Új hozzászólás Aktív témák