Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
Nem valószínű, stabilan tartja a feszültséget. Mást nem mértem, mert ahhoz szét kellett volna szedni.
Szerintem túlmelegedett. Egy hete bekapcsoltam mindkét wifit (2.4Ghz, 5Ghz), mert járt itt egy eszköz ami csak az előbbit kezelte. Fektetve volt lapjával az asztalon, lehet nem szellőzött jól. De ez csak egy tipp.
Amúgy nem egyedi eset, a neten van pár hasonló a problémáról, sőt egy videó is, amin ugyanez a típus pont ugyanígy viselkedik.Egyébként úgy néz ki egy RT-N18U lesz helyette, aztán max. ha zavaróan lassabb a wifi, akkor kábelt használok a laptophoz szükség esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest