Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Berci77

tag

válasz bluemirage #57151 üzenetére

Értem a nézőpontodat. Van benne igazság, bár nem életszerű. Az elképzelhető, hogy ha van szabad port az eszközön, akkor oda bedugjanak valamit, amíg megy a wifi is, de az nem, hogy kihúzzák az egy szem portból a "bejövő" kábelt és ezáltal bontsák a wifit, majd a kábelre dugva valamit elkezdjenek hekkelgetni. Igazából a kérdés úgy szólt, hogy mivel/hogyan tudom megoldani a feladatot. Amíg a "mivelre" nem látom egyértelműnek a választ, addig szerintem a jelen topikba tartozik a dolog. Azt meg utána megkérdezem a másik topikban, hogy "hogyan", ha már van eszköz. Ha tévedek, akkor bocsánat, viszont ha a hálózatos topikban megkérdezem, hogy milyen eszközt vegyek a feladatra, akkor látok rá esélyt, hogy ide irányítanak.

Lehet, hogy nekem nem egyértelmű - és ebben az esetben elnézést kérek mindenkitől, akit untatok - de mintha az eredeti kérdés fölött már rég elsiklottunk volna. Összefoglalom:

Alkalmas-e az ajánlott router (Tp-link Tl-wr841nd) a "bejövő" lanon kapott netet tovább osztani wifi vendég hálózaton?
    Alkalmas-e az ajánlott router a vendég hálózat sávszélességének korlátozására (a nagyobb tp-linkek tudják)?
    Alkalmas-e az ajánlott router a vendég wifi elkülönítésére a saját hálózattól?

Ha ezekre az a válasz, hogy igen, akkor megrendelem és a "hogyanra" kezdem máshol keresni a választ. A lan portokat meg leragasztom celluxal, csak úgy jelzés céljából :)

köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák