Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz
Gubek-Einste #55150 üzenetére
Ha már amúgy is ide tévedtem, mit ajánlanátok a következő igényekre?
1. Stabil, megbízható router kell.
2. Netmánia 1000 csomag sebességéhez (1000/200) elég gyors legyen. Nem konkrétan a Gigabit LAN és WAN portokra gondolok, hanem arra hogy a mostani RT-N16 kb. 700-750 Mbps letöltésnél kiakad 100% CPU használaton és onnan feljebb nem megy. Gondolom az öregecske CPU-ja nem tud gyorsabban NAT-olni.
3. Legyen 5GHz-es WiFi-je, a sebesség nem nagyon számít (mondjuk egy AC1200 bőven sok, még az AC750-ről is meggyőzhető vagyok ha alapvetően jó a jelerőssége), csak stabil legyen. Ahol lakom annyira elszaporodtak a 2,4GHz-es hálózatok hogy az sokszor már használhatatlan.
4. Támogasson jóféle és ingyenes DDNS szolgáltatókat (jelenleg no-ip-t használok)
5. Legalább 4 LAN port, nyilván gigabites.
Mindezt szeretném a lehető legolcsóbban kihozni, ezért is szemeztem az Asus AC1200G+-al amíg ki nem derült hogy kukába való. Elsősorban a gyorsabb CPU az amikben bizonytalan vagyok, nem igazán ismerem őket, nem tudom melyik jó, de gyanítom hogy az órajel itt sem minden.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest