- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nemtabo #48973 üzenetére
Általában nem két hétre vesz az ember ilyen eszközt akkor pedig erősebb HW-rel legyen szerelve szerintem - ha van tartalék az sosem baj.
Panelba mint mondtam az 5GHz ajánlott, az ac a jövő miatt, sőt ha van olyan eszköz ami ki tudja használni akkor pedig főleg.
(jónagam is meglepődtem hogy például egy sima N wifi mellett a 2.4-5GHz váltás mennyire pozitiv volt mind sebesség mind stabilitás terén legalábbis nálam).
Ugyancsak vasbeton falakon keresztül a szolgáltatói router 2.4GHz-en 30-40 Mbitet tud, 5GHz-en visz 140-160 körül eszközötől függően. (Ubee belső antennás modell)
"mert a lyányom ipod-ja (vagy mi a fene) nem ismerte az 5Ghz-et."
Ezek a routerek szimultán tudnak üzemeltetni egy 2.4-es és egy 5-ös sávot mind külön SSID-val, magyarán a kompatibilitás sem gond. Ki erre csatlakozik, ki arra.
Ha tartasz a belsőantennásoktól akkor én a C8-at venném a helyedben.
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest