Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Studiossrác #44319 üzenetére
visszafelé kompatibilis minden eszköz, legyen szó wifi szabványról vagy frekvenciáról, illetve manuálisan állítható, hogy milyen szabványos és frekvencián szórjon, szimultán mindegyiken vagy csak meghatározottakon.
amennyiben csak 2.4 GHz képes ellenoldali eszközök vannak és nem is tervezel ezen változtatni mostanság, úgy érdemesebb csak 2.4 GHz képes routert venni, mert az arra van kihegyezve. -
Studiossrác
aktív tag
válasz
Studiossrác #44319 üzenetére
Próbálok közben a számomra ismeretlen fogalmakra rákeresni. Most már értem, hogy mi az a dual band.
Nem hinném, hogy dual bandre szükségem lenne, mivel az összes eszközöm csak a 2,4ghz-et támogatja.AC mit takar? Jó nekem így bármire is?
Mert ha nem, akkor meg van oldva, hogy egy sima 2,4ghz-es routerre van szükségem. Ebből ajánlottál párat. Értem, hogy ezek 100 Mbps körül tudnak átvinni, ezt viszont összesen, vagy eszközönként? Gondolom összesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest