- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, hogy 5GHz, az más...
Ha szigorúan a hardver paramétereket nézem, akkor igen, megéri a csere, az említett TP-LINK erősebb router, mint az ASUS...
SoC 560MHz vs. 500MHz
RAM 128MB vs. 64MBmindkettő a TP-LINK javára, illetőleg azon túl, hogy az ASUS nem tudja az 5GHz-et, még egyéb paraméterekben is jobb a TP-LINK, illetve ez képes akár a Gbit-es net NAT-olására is, még az ASUS kifullad 5-600Mbps környékén.
Az elején azért kezdtem azzal, hogy "ha szigorúan a hardver paramétereket nézem", mert jómagam nem szeretem a TP-LINK-et, az a kevés tapasztalatom vele szinte mind negatív, így ajánlani sem szoktam, csak ha valaki kimondottan azt kéri, vagy a meghatározott anyagi keretek nem tesznek lehetővé mást. Ez persze az én személyes véleményem, de tőlem függetlenül, mások által az említett TP-LINK is ott van az ajánlott routerek közt, tehát ha Te bízol a gyártóban, és jó áron meg tudod oldani a cserét akkor hajrá, de én inkább maradok BroadCom párti.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest