- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Nem is tudtam, hogy a Digi is szolgáltat mikrohullámú internetet, viszont innentől tudom, hogy mi a felállás.
Ugye a bázis ponton, ahol az adó van, ott egy AP (Wifi Access Point) van és a kliens oldalakon is egy hasonló, vagy éppen ugyan olyan AP van, csak éppen kliensként beállítva.
Viszont azt én se értem, hogy miért nem tudnak olyat szerezni, viszont azt tudom, hogy ha szerzel magadnak egy hasonló tudású eszközt (AP), akkor ugyan úgy fel tudsz csatlakozni a hálózatra, ha kapsz felhasználónevet és jelszót, valamint beregisztrálják az eszközt a rendszerbe, mert egyes hálózatokon azt is csinálják, ugye a két eszköznek először csatlakoznia kell egymáshoz.
Meg kell érdeklődni az egyik szerelőtől, hogy milyen eszközöket használnak és milyen frekvencián működnek stb. és meg kell velük beszélni, hogy ha beszerzel egy hasonló tudású AP-t, akkor azt beregisztrálják neked, hogy elő tudj fizetni úgy a szolgáltatásra. Egy ilyen eszköz is olyan 15-25 ezer körül mozog, viszont így nem kell majd összekötni még külön két házat, ha meg nem sikerül, akkor marad a két ház összekötése, ez a két lehetőség van csak sajnos.Bár kicsit bűzlik nekem a dolog, mert mi van, hogy ha az egyik előfizetőnél, vagy a bázison tönkremegy az eszköz? Akkor onnantól nincs internet? Biztos, hogy kell lennie még pár olyan eszköznek, hiszen cseredarabra mindenféleképpen szükség van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest