Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
hackeeeee #40955 üzenetére
Ahogy írtam 120-as a net, szóval ez sem lenne előrelépés.
A többit meg értem, olvastam. Össze is foglaltam, gyakorlatilag:
1. A kicsit drágább dual band routerek jelerősségben visszalépést jelentenének.
2. Ettől függetlenül a mostani környezetben, lakásban szerintem a dual banddel mégis kicsit előrébb lennék, gyengébb 2.4GHz is elég, de mellette 5GHz-et is kapnék zavaró tényezők nélkül.
3. Hosszabb távon viszont, családi házban megintcsak jobb lenne a sima 2.4-es, erősebb router mert zavaró tényezők kevésbé lesznek. Ill. a wan sávszélesség is kisebb lesz....
4. Vagy a mostani, 90%-ban megfelelő router helyére 2-3x annyiért veszek egyet ami 100%-ban megfelelő.Hát nincs túl sok jó választás.
Asszem maradok annál, hogy ha +pár ezerből ki tudok próbálni egy 3600/4300-ast akkor OK. Ha nem akkor meg nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest