Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• SharpSA

veterán

válasz kali #40818 üzenetére

Nos itt nem telítettek a frekvenciák az biztos. Magánházas övezet a két szomszéd wifijét látom persze gyengébb jelszinttel.
    Viszont most hogy írtad az 5 GHz kihasználását, gondoltam mérek egyet az LG G3-mal. Telepítettem a speedtest.net appot és mértem 5, illetve 2,4 GHz-en. Egyértelmű különbség van a kettő között az 5 GHz javára. 80/8-as a netem és ezeket az értékeket kaptam (jelenleg két másik laptop is használja a netet, így nyilván nem érte el a mérés a lehetséges maximumot) több méréssel:
    2,4 GHz: 38,1 - 43,88 Mbps
    5 GHz: 55 - 69,44 Mbps

Na szóval, akkor mégiscsak jó ha van 5 GHz. Viszont azt mondjátok, hogy az N66U-val nem lennék előrébb a 4900-ashoz képest. Akkor ezek szerint ez marad. Vagy elhozom és ha nem tetszik, élek a 14 napos elállási lehetőséggel... Vagy létezik még egyéb márka is, ami jobb lenne a jelenleginél? Gondolkoztam még nem gyári firmware lehetőségén is, de pár helyen írják, hogy a wifi nem megbízható, így inkább nem piszkáltam.

Új hozzászólás Aktív témák