Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chosen #29779 üzenetére
Esetleg ASUS RT-N16, ez már Gbit-es, és nagyjából 140Mbps netig megfelelő! Mivel esetedben a WiFi kérdés prioritás, így a belső antennás RT-N15U-t kihagynám, de egyébként az sem rossz, hasonló árban szintén Gbit-es! Aztán a BroadCom Chip-es szériának itt vége is van, de ott van még az egyik leggyorsabb routernek titulált RT-N56U, szintén Gbit-es, és ez már DualBand is, igaz megint csak belső antennás, de eddig nem mondták, hogy bármi gond lenne a jelével emiatt! Ez szintén ajánlott! ASUS-ból aztán itt van egy légüres tér, mert a következő lehetőség az RT-N66U lenne, de az már másik árkategória!
Szokták még itt ajánlani TP-LINK-ből a WDR3600 / WDR4300 modelleket, de én ezt a gyártót mondjuk úgy nem preferálom, így aztán ezt csak megemlítem, de a magam részéről ajánlani nem szoktam! Ha Te bízol benne, akkor ez is két lehetőség!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest