- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most olvastam ezt az üzenetet, értem és eltekintek ezen router megvásárlásától.
Nem is nagyon akartam routert venni most, csak hát szeretnék laptopot is venni majd, és úgy gondoltam, hogy ahhoz wireless-es kellene hogy ne kopjon a fizikai RJ45-s csatlakozóval, ha sűrűbben húzza ki az ember, most pedig ez a router majdnem fele annyiba került volna akciósan az áruházban mint amúgy egy wireless-es. Viszont a körülményeket figyelembe véve , meg hogy a laptop is odébb van még ráérek majd később egy Edimax wireless-t venni. Jelenleg Edimax BR6104-K van itthon, tökéletes amúgy. A wireless-től meg kissé amúgy is félek, mert akárhogy levédem jelszóval, sosem érezheti az ember olyan biztonságosnak mint egy vezetékes routert, és az nem hiányzik, hogy valaki az utcáról szemétkedjen...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest