Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #19724 üzenetére
Nem kiforrott, nem elterjedt, ritka, stb. Feltételezem, hogy személyes tapasztalatod Neked sem sok van vele, vagy tévedek? Ha 1043-as moddolás ügyben kellene segítség (ne adj Isten egy firmware), akkor átmegyek a topikjába, és fél óra alatt lesz segítség, meg firmware is, de ha 2543-as ügyében lenne szükségem ezekre, akkor szerintem néhány napot várhatnák rá... Bár firmware-t bizonyára fordítanál rá 1-2 nap alatt, de letesztelni nem tudnád, és olyan embert aki 2543-as routert használ jelenleg moddolva, hosszabb ideig kellene itt keresni. És mi van ha bricekeli flashelés alatt, mint ahogyan az megtörtént sok 1043-assal is? Nem sok infót találni a WiKi-ben az élesztésről! Én ilyenekre gondoltam!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest