Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• homeoffice76

tag

válasz Intruder2k5 #15193 üzenetére

Nem mondtam, hogy lehet. Az a hsz-em lényege, hogy nem mki akar custom firmware-rel szórakozni, különösen nem kkv-s felhasználóként egy irodában, és nem értem, miért nincs e fórumon az ajánlott routerek között egyetlen esetben sem az N56, miközben 10e Ft sugarú körben a teszteken gyakorlatilag az összes vetélytársát lenyomja. Bizonyos esetekben (korábban említett WAN to LAN és LAN to WAN, stb.) némely sokkal drágábbat is.

Nem kötözködöm, egyszerűen nem értem a hozzáértők ajánlásait.

A hsz-em oka, mert ezt már tényleg fullon nem értettem: ma pl. E3000-es Cisco is felütötte a fejét, mint ajánlott router, mert hogy sok munkaállomással/kapcsolattal "elbír". Az N56 kb. ugyanannyiba kerül, és kb. 3-szor annyi kapcsolatot kezel stabilan, mint az E3000-es, én utóbbit az elsők között húztam ki a potenciális routerek listájáról, amikor keresgéltem. De ez csak egy példa. Folyamatosan olvasom a fórumot, és sztem rosszabb routereket ajánlanak a hozzáértők kb. ugyanannyiért, mint amennyiért az N56-os megvehető. Még olyanoknak is, akik direkt leírják, hogy céges felhasználásra kell, és nem akarnak custom firmware-t. Fura.

Új hozzászólás Aktív témák