- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze elismerem, hogy neves gyártóknak is lehetnek kritikán aluli termékei.
Pont ez az egyik oka, hogy fórumon tájékozódok minden olyan vásárlás előtt, ahol úgy érzem, hogy mások tapasztalatára is szükséges van a helyes döntés meghozatalához. Ezért is kérdezősködtem. A TP-Linknél nálam három okból kifolyólag mozgott a léc, egyfelől mert láttam mennyit vacakolt a szomszédomnál - tudom ez még nem kizáró tényező, de egy szög a koporsójába - , aztán ott van az, hogy annyit tud harmadáron specifikációit illetően mint a versenytársai - ez már eleve gyanús - utána ott van a felhasználói tapasztalat, amit Intruder2k5 fórumtárs szolgáltatott - és látom, hogy jártas a témában tehát ez fokozott súlyt jelent mérlegelésnél - , és a negyedik dolog, hogy évek óta ott motoszkál a márkanév a kis tudatalattimban negatív előjellel. Mert mindenhol csak azt hallottam, hogy hát ez egy olcsó gyártó bla bla bla az összes hasonszőrű cég összes velejárójával.
2003 augusztusa óta van itthon ADSL kapcsolatom. Majdnem két évig Dialcom Bridge 1600-as modemem volt. A Dialcom óta viszont mindig D-Link modemeim voltak - a szolgáltató adta a legtöbbet - azért rendeltem meg a 321 B-t mert erről a típusról rengeteg jót hallottam, és elvileg ez az ADSL modemek csúcsa D-Link tekintetében különösen igaz ez. Sajnos a 360R amiből kettő is van itthon már nem szerepel olyan fényesen, főleg 15 Mbps ADSL2+ esetén, tehát már be volt tervezve, csak hát most úgy alakult, hogy a router mellé kellett még venni valamit hogy ingyen legyen a futár költség. Egyébként a 321B eredetileg nyárra volt ütemezve.
Jó lett volna a Gbps-es router, de a gyanúsan olcsót nem akartam, 20 - 30 -k -t meg megint nem akartam kiadni, mert HD 6850-et is kell vennem rövidesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Foxpost
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest