Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kangoo70

csendes tag

válasz Beri #13466 üzenetére

Semmi extra igényem sincs, mivel azt sem tudom mit lehet elvárni tőle (még nem volt routerem). :)
    Én csak egyszerűen azt szeretném, ha a netbook-kal, amin van b/g/n-es wifi, lássam az 5 Mbps-es ADSL-t, ami most az asztaliba fut bele. Ami már szinte mindenben benne van: WEP/WPA/WPA2 stb, Firewall stb. gondolom kell. A hatótávolság meg úgyis csak akkor derül ki, ha megvan a szerkezet. Azért remélem 1-2 10-es válaszfalat átvisz, hisz látom a szomszédok wifijét is, bár nem túl jól.
    Ja, és nem szeretném, ha a nap 24 órájában szórná a fejemre a jelet, ezért akarom ki-be kapcsolgatni, akár az asztali bekapcsolása nélkül isa wifi részt.
    Mit értesz az alatt, hogy eljárt az Edimax felett az idő? Mit tudnak a többiek, amit ezek nem? Kinéztem elfogadható áron a BR-6226N ill BR-6424N típusokat. Ezek annyira elavultak már?
    Láttam 18-20-ért is csinos kis routereket, csak nem érzem, hogy a sok extra funkció (amiket nem is értek) nekem feltétlenül hasznos volna. Akkor meg minek kiadni +10000 Ft-ot?
    Egyébként az IT cuccok avulása olyan mértékű, hogy ha kibírnák sem érnének meg 4-5 évnél többet, mert jön egy új szabvány, MHz v. Gb. :)
    Köszi a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák