- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kris87 #13158 üzenetére
ha feltevésből és elméleti síkon dobálóznék, akkor megnézhetném magam, de legalább is erősen szégyenkeznék...
és igen, jobbára user error, gyakran nem törődnek a megfelelő firmware verzióval, illesztésekkel, beállításokkal...stb!
azt is meg kell érteni, hogy az n szabványt is tudó wifi eszközök esetén - főként mixed módban - több a "hibalehetőség", esetlegesen több finomhangolást igényel a hálózat minden összetevője, de az újabb technológiai lehetőségek maximális kihasználásával több kihozható a rendszerből!
mellesleg ahol akár csak egy ismeretlenes tényező is akad, ott nehéz olyan "mérésekről" és értékekről beszélni, amik fix alapra épülnek...
olyat én még nem láttam, hogy - megfelelő feltételek esetén - akkora különbség lett volna x típusú router kontra tl-wr7xxn(d) között, hogy előbbivel minden teljesen frankó a wifi "térerő" tekintetében egy adott ellenoldal mellett, utóbbi routerrel pedig jelentősen gyengébb, vagy egyáltalán nincs! minimális eltérések lehetnek - korábban már leírtam, hogy miért, de az minden típusra igaz, nem csak a tl-wr7xxn(d) esetén -, de ha jelentős az eltérés, ott már nem a router a probléma forrása, hanem más gond van!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest