Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az N18 egy legenda. Az enyém is megy még, bár már csak nyugdíjaz üzemben.
Az Asus mellett szerintem egyszerűen az szól, hogy a legjobb ár/értékarányú routereket árulja, széles termékpalettával. (Talán túl sok is a típus.)
A DowloadMaster problémáira van megoldás, de ezügyben nem vagyok illetékes, mivel nem használom. Látom, hogy vannak, akik panaszkodnak rá, és nagyon sokan elégedetten használják.
Az ilyen "nem tudom telepíteni" jellegű problémákkal nehéz mit kezdeni, mivel semmi információtartalma nincs. Sőt, az sem biztos, hogy az Asus a hibás, de persze könnyen lehet. A kérés alapján ott tartunk, hogy az egyetlen fontos paraméter a, hogy lehessen torrentezni a routerrel. Erre nehéz tanácsot adni, és egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy az árkategóriájában létezik jobb megoldás.
De bizonyára vannak itt olyanok, akik ilyen szempontból is ismerik a TP-Linket, Cudy-t, Xiaomit vagy bármelyik egyéb márkát.
A Cudy nagy vonzereje az, hogy hekkenthető rá OpenWRT. Erre viszont van két megjegyzés: egyrészt ez már nem alapszintű használat, másrészt, egy csomó Asusra is feltehető.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX