Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaCS_70

félisten

válasz Tin #105276 üzenetére

Az N18 egy legenda. Az enyém is megy még, bár már csak nyugdíjaz üzemben.

Az Asus mellett szerintem egyszerűen az szól, hogy a legjobb ár/értékarányú routereket árulja, széles termékpalettával. (Talán túl sok is a típus.)

A DowloadMaster problémáira van megoldás, de ezügyben nem vagyok illetékes, mivel nem használom. Látom, hogy vannak, akik panaszkodnak rá, és nagyon sokan elégedetten használják.

Az ilyen "nem tudom telepíteni" jellegű problémákkal nehéz mit kezdeni, mivel semmi információtartalma nincs. Sőt, az sem biztos, hogy az Asus a hibás, de persze könnyen lehet. A kérés alapján ott tartunk, hogy az egyetlen fontos paraméter a, hogy lehessen torrentezni a routerrel. Erre nehéz tanácsot adni, és egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy az árkategóriájában létezik jobb megoldás.

De bizonyára vannak itt olyanok, akik ilyen szempontból is ismerik a TP-Linket, Cudy-t, Xiaomit vagy bármelyik egyéb márkát.

A Cudy nagy vonzereje az, hogy hekkenthető rá OpenWRT. Erre viszont van két megjegyzés: egyrészt ez már nem alapszintű használat, másrészt, egy csomó Asusra is feltehető.

MaCS

Új hozzászólás Aktív témák