Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• DRPCDoki

tag

válasz Soma01 #100709 üzenetére

Mik a fő érvek az Asus mellett az én kontextusomban?
    Elhelyezésre nagy variáció nincsen. Az egyik router menne a nappaliba a földszinten a másik pedig a mellettem levő szobába az 1. emeleten.
    Egyszer kell beállítani és nem tűnik bonyolultnak, bár egyelőre még senki nem írt a 4-es kérdésemre, ami pont ezt célozza, meg az 1-es és 2-es kérdésem célozza még a D-Link gyenge pontjait.
    "Neked egy adóra hány kliens jut?": Összesen nem több, mint 5 - 10. Az egész házban "csúcsidőben" lehet 4 - 5 telefon, 1 - 2 TV, 2 - 3 laptop. Ez összesen max. 10, viszont szerintem ennek jó, ha a felét összehozzuk vagy kicsivel többet. Tipikusan lehet összeszalad 3 - 4 telefon, meg 1 laptop vagy nagyon max. 2. Egyidejűleg még egy tv ezek mellé nem hiszem. Ez inkább 3 - 4 és összesen, nem pedig egységenként.
    Röviden: Szerintem a terhelés baromi alacsony még "csúcsidőben" is és ez várhatóan még tovább fog csökkenni a viszonylag közeli jövőben.

(Látom közben már megválaszoltad a miért Asus kérdést, hogy nálam végül a D-Link az ideálisabb. Még a 3-as és 4-es kérdés izgatna, azaz a kábelezés és konfiguráció.)

Új hozzászólás Aktív témák